2. Şirket Ortağım Zirvesi İle Evlenmek İsteyen Şirketler Buluştu!

Türkiye’nin ilk ve tek şirket evliliği portalı www.sirketortagim.com tarafından düzenlenen 2. Şirket Ortağım Zirvesi; şirketine ortak arayanları, yatırımcıları ve danışmanları bir araya getirdi. 100’ün üstünde katılımcı ile 27 Mart 2013 Çarşamba günü Double Tree by Hilton’da gerçekleşen zirvenin konusu “Bir yastıkta şirket evlilikleri” oldu. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin ilk ve tek şirket evliliği portalı www.sirketortagim.com tarafından düzenlenen 2. Şirket Ortağım Zirvesi; şirketine ortak arayanları, yatırımcıları ve danışmanları bir araya getirdi. 100’ün üstünde katılımcı ile 27 Mart 2013 Çarşamba günü Double Tree by Hilton’da gerçekleşen zirvenin konusu “Bir yastıkta şirket evlilikleri”  oldu.

Zirvenin bir sürprizi de www.sirketortagim.com aracılığıyla tanışan Samsun’dan KRK Yapı Ltd Şti ile Ankara’dan AVM Grup Gıda Ltd Şti’nin gıda alanında şirket evliliklerini açıklamaları oldu.

İş dünyasının duayen isimlerinden Mehmet Buldurgan’ın kurucusu olduğu Türkiye’nin ilk ve tek şirket evliliği portalı www.sirketortagim.com  2. Şirket Ortağım Zirvesi’ni düzenledi. Şirketine ortak arayanları, yatırımcıları ve danışmanları bir araya getiren zirvenin konusu, “Bir yastıkta şirket evlilikleri” olarak belirlenirken,  zirvenin sürprizi www.sirketortagim.com aracılığıyla tanışan KRK Yapı Ltd Şti ile Ankara’dan AVM Grup Gıda Ltd Şti’nin gıda alanında yaptıkları şirket evliliğini açıklamaları oldu.

KOBİ’lere özel “Bir Yastıkta Şirket Evlilikleri”

2012 yılında kurulan ve çok kısa sürede 1250 üyeye ulaşan www.sirketortagim.com ’un gerçekleştirdiği zirvenin ilk bölümünde Türkiye’de KOBİ’lerin şirket evliliğine bakışı ve yaşanan deneyimler usta isimler tarafından aktarıldı.  Mehmet Buldurgan’ın moderatörlüğünü gerçekleştirdiği panelde, Renault-Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Esas Holding Gıda Grup Başkanı Babür Çelebi, Global Türk Capital Kurucusu Barış Öney konuşmacı olarak yer aldı.

Şirket evlilikleri ile ilgili deneyimlerini anlatan usta isimler, şirket evliliklerinde dikkat edilmesi gereken noktaları açıkladığı panelde keyifli anlar yaşandı.

Panelde şirket evliliklerinin potansiyelin işe dönüşmesi olduğunu belirten Renault-Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar en önemli noktanın ortakların birbirine duyduğu güven olduğunun altını çizdi. İbrahim Aybar’ın ardından söz alan Esas Holding Gıda Grup Başkanı Babür Çelebi, sözlü iletişim kadar şirket evliliklerinde yazılı iletişimin de önemli olduğunu belirtirken, şirket evliliklerinin Türkiye’nin iş kültürünü de değiştirdiğini sözlerine ekledi. Panelde girişim sermayeleri üzerine değerlendirmelerini ileten Global Türk Capital kurucusu Barış Öney ise, girişim sermayelerinin şirketlere sadece finansal destek değil, kurumsallaşma ve uluslararası pazarlara da açılma şansı verdiğini belirterek, Türkiye’ye girişim sermayesi ile 6 yılda 14 milyar dolar yatırım gerçekleştiğini ve bunun giderek artacağının altını çizdi.

Zirvenin sürprizi şirket evliliği oldu!

Panelin ardından zirvenin ikinci bölümünde şirketlerine ortak arayan isimler, yatırımcılar ve şirket evliliği ile ilgili danışmanlar söz alırken, zirvenin sürprizi gıda alanında yaşanan şirket evliliğinin açıklanması oldu. 

KRK Yapı Ltd Şti yetkilisi Seyit Samil Şahin’in yaptığı açıklamada uzun zamandır gıda alanında bir yatırım yapmayı planladıklarını belirterek, www.sirketortagim.com sayesinde “Pilavyerim” markasına sahip  AVM Grup Gıda Ltd Şti ile  gıda alanında yaptıkları şirket evliliğini duyurdu.

KRK Yapı Ltd Şti yetkilisi Seyit Samil Şahin;  “Şirketimiz gıda ve inşaat  alanında uzun yıllara dayalı tecrübeye sahip, bu alandaki yatırımlarımızı artırmak amacıyla bir ortak arayışı içerisindeydik. Şirket evlilikleri konusunda internetten hizmet veren www.sirketortagim.com’u duyduğumuzda bu anlamda çok sevindik.  2 ay içerisinde şirket evliliğimizi gerçekleştirdik. Sirketortagim.com’un özellikle KOBİ düzeyinde evlilikler açısından çok önemli bir araç olduğuna inanıyorum” dedi.

Zirve, katılımcılarla birlikte yapılan toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Katıldığım bu zirve diğer KOBİ etkinliklerinden oldukça farklıydı. Ülkemizdeki "Küçük olsun benim olsun" anlayışı yerine "Büyük olsun bizim olsun!" anlayışının yaygınlaşmasına katkı sağlayan bu projeyi can-ı gönülden destekliyoruz.

Haberimizi, büyümek için ortak arayan KOBİ'lerimiz, yatırım yapmak içi kobi arayan yatırımcılarımız ve danışmanlık firmalarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor