Türkiye’nin En Hızlı 100 Girişimci Şirketi Aranıyor!

TEPAV, TOBB ve AllWorld Network’ün öncülüğünde Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerine küresel ölçekte dikkat çekmek için “Türkiye 100 Projesi”ni başlattı. Proje kapsamında halka açık olmayan ve hızla büyüyen şirketlerin yarışma için başvuruları alınmaya başlandı. Yarışma başvuruları herhangi bir ücret ödemeden http://turkiye100.org/ internet sayfasından, 15 Nisan 2013 tarihine kadar yapılabilecek. Detaylar haberimizde..

TEPAV, TOBB ve AllWorld Network’ün öncülüğünde Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerine küresel ölçekte dikkat çekmek için “Türkiye 100 Projesi”ni başlattı.

Proje kapsamında halka açık olmayan ve hızla büyüyen şirketlerin yarışma için başvuruları alınmaya başlandı. Başvurular herhangi bir ücret ödemeden http://turkiye100.org/ internet sayfasından, 15 Nisan 2013 tarihine kadar yapılabilecek. Kazanan şirketler 2010 ve 2012 yılları arasında satış gelirlerindeki büyüme performansına göre sıralanacak. Değerlendirme kriteri satış gelirlerinin ilgili dönemdeki büyüme ortalaması olacak. Satışlarını en fazla arttıran 100 şirket belirlenerek, en hızlı büyüyen şirket birinciliğe hak kazanacak.

Hangi Şirketler Başvurabilecek?

  • Bağımsız olan, kar etmeyi amaçlayan, halka açık olmayan, kamu ortaklığı bulunmayan ve aşağıdaki koşulları yerine getiren özel sektör işletmelerinin başvuruları kabul edilir (2012 yılında en az 10 kişiyi istihdam etmek ve 2010'da en az 100.000, 2012'de ise 500.000 ABD doları ciro düzeyine ulaşmak).
  • Holdingler kapsam dışındadır; ancak, bir holdinge bağlı olup bağımsız bir yönetim yapısına sahip şirketler başvurabilirler.

Şirketler Ne Kazanacak?

  • TOBB, AllWorld Network ve TEPAV tarafından başarıları tescillenecek.
  • Ulusal ve uluslararası medyada yer alacak, yeni müşteri ve yatırımlara kavuşma fırsatı edinecekler.
  • Harvard Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek AllWorld Girişimcilik Zirvesi’ne katılma hakkı kazanacaklar.
  • Dünya çapında hızla büyüyen lider şirketlerle network ve iş ilişkileri geliştirebilecekler.
  • En yeni fikirlerden haberdar olacak; dünyaca ünlü akademisyen, yatırımcı ve girişimcilerle ortak bir iletişim ağının parçası olacaklar.

TEPAV, 2011 yılında da TOBB ve AllWorld Network işbirliğinde “Türkiye 25 Programı” düzenlemiş; 2008-2010 dönemi büyüme hızı en yüksek olan ilk 25 şirketi belirlemişti.

Daha detaylı biligi için www.turkiye100.org sayfasını ziyaret edebilirsiniz. TEPAV kaynaklı alıntı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor