Bankacılık Sektörünün İnovasyon Liderleri İstanbul'da Buluşuyor!

Türkiye’nin en büyük inovasyon ağı olan Açıkinovasyon, inovasyonu jenerik bir ifade olmaktan çıkarıp, kişi ve kurumların nasıl hayata geçirileceğine dair somut ve pratik önerilerin sunulacağı “İnovasyon Buluşmaları”na 18 Nisan’da bankacılık sektörüyle başlıyor. İnovasyon konusunda yerli ve yabancı birçok lideri ağırlayacak olan konferansta, bankacılık sektöründe inovasyonun sınırları yeniden tanımlanacak. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin en büyük inovasyon ağı olan Açıkinovasyon, inovasyonu jenerik bir ifade olmaktan çıkarıp, kişi ve kurumların nasıl hayata geçirileceğine dair somut ve pratik önerilerin sunulacağı “İnovasyon Buluşmaları”na 18 Nisan’da bankacılık sektörüyle başlıyor. İnovasyon konusunda yerli ve yabancı birçok lideri ağırlayacak olan konferansta, bankacılık sektöründe inovasyonun sınırları yeniden tanımlanacak.

Zirveye Türkiye ve dünyadan, First National Bank’ın İnovasyon Başkanı Paul Steenkamp ve BBVA İnovasyon Merkezi Direktörü Gustavo Vinacua gibi ödüllü inovasyon liderleri katılarak, şimdiye kadar konuşulmamış sırlarını ve başarılarının püf noktalarını anlatacaklar.

Günümüz iş dünyasında şirketlerin stratejik öncelikleri arasında ilk sıraya yerleşen “İnovasyon”, Açıkinovasyon öncülüğünde düzenlenecek zirvelerle jenerik bir ifade olmaktan çıkacak. Global pazarda fark yaratmak, rekabet avantajı elde ederek büyümek isteyen sektör ve şirketler için düzenlenecek konferansların ilki 18 Nisan 2013’te İstanbul Yapı-Endüstri Merkezi’nde bankacılık sektörüyle başlayacak.

Bankacılık Sektörü İnovasyonda Önde

Türkiye’de inovasyon kültürünün yaygınlaşması, sektörlerin geleceğine yönelik trendlerin belirlenmesi için inovasyon liderleriyle birlikte konferansları hazırladıklarını belirten Açıkinovasyon CEO’su Yakup Sezer, “Bugün sektör bağımsız tüm şirketlerin tabiri yerindeyse en önemli silahı inovasyonları. Son yıllarda yerli ve yabancı tüm şirketler başarıya ve büyümeye ya kendi operasyonel inovasyonlarıyla ya da açık inovasyonla dışarıdan gelen fikirleri toplayarak ulaşıyor. Türkiye’de özellikle hizmet inovasyonunun en iyi yapıldığı sektör ise bankacılık. Kredi kartı, kredi seçenekleri, taksitlendirme, ödeme, ATM, cep telefonu ve internete kadar birçok alanda müşterilerine oturdukları yerden hizmet verecek kadar büyük inovasyonlar sunan bankacılık sektörüyle buluşmalarımızı başlatarak, inovasyon kavramını tüm sektörlere yaymayı hedefliyoruz” dedi.

İnovasyonun sınırları Yeniden Tanımlanacak

Bankacılık sektörünün geleceğine ışık tutacak yerli ve yabancı birçok uzman ismi ağırlayacaklarından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Yakup Sezer, “Tüm gün yeni trendlerden, tüketici davranışlarına, inovasyonun dinamiklerinden, hayata geçen en büyük inovasyonlara kadar yeni teknolojilerle bankacılık sektörün geleceği alanında yerli ve uluslararası isimlerle masaya yatırılacak ve bankacılık sektöründe inovasyonun sınırları yeniden tanımlanacak” açıklamasını yaptı.

Sırlarını İlk Kez Açıklayacaklar

Dünyada ve Türkiye’de hayata geçirdikleri benzersiz inovasyonlarla sektöre büyük değer katan ödüllü inovasyon liderleri, inovasyonun dinamiklerini, en büyük inovasyonlarını, ipuçlarını ve bankacılığın geleceğini ilk kez İnovasyon Buluşmaları 2013’te katılımcılarla paylaşacak. 2004 yılından bugüne hayata geçirdiği 5 bin 585 inovasyonla birçok ödülün sahibi olan First National Bank’ın İnovasyon Başkanı Paul Steenkamp konferans kapsamında ilk kez Türkiye’ye gelecek. İnovasyon Buluşmaları 2013’ün ağırlayacağı diğer ödüllü inovasyon liderleri ise şöyle;

  • Gustavo Vinacua - BBVA İnovasyon Merkezi Direktörü,
  • Celal Cündoğlu - Bankalararası Kart Merkezi İş Geliştirme ve Proje Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı
  • Elsa Pekmez Atan - Finansbank Enpara.com Direktörü
  • Halil Aksu - Gartner Türkiye Yönetici Ortağı
  • Mehmet Oral - Kuveyt Türk Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı
  • Murat Çelik - Denizbank Dijital Kuşak Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı
  • Doç. Dr. Nilsen Altıntaş - Türkiye Ekonomi Bankası İnsan Kaynakları Grubu Genel Müdür Yardımcısı
  • Yakup Doğan - Yapı Kredi Bankası Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı

İnovasyon Buluşmaları 2013 hakkında daha detaylı bilgi için www.inovasyon2013.com web asresini ziyaret edebilir, etkinlik biletinizi buradan edinebilirsiniz.

Açıkİnovasyon Hakkında

Acikinovasyon.com kurumların inovasyon süreçlerine dahil olabileceğiniz, yaratıcılık ve problem çözme becerilerinizi sergileyebileceğiniz ve ilan edilen inovasyon çalışmalarında fikirler geliştirerek ödüller kazanabileceğiniz Türkiye’nin en büyük inovasyon ağı. Kurumların inovasyon çalışmalarına katılmak için; şirketlerin inovasyon taleplerine yenilikçi çözümlerinizle katılabiliyor, fikir ve projelerinizi değere dönüştürebiliyor, iş ve kamu dünyasının geleceğine ilham olabiliyorsunuz. Daha fazlası için www.acikinovasyon.com.

Etkinlik haberimizi, finans sektöründe faal ve inovasyona meraklı okurlarımız ve girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor