En'ler Meydanı EnTurkiye.com Yayın Hayatına Başladı!

Türkiye’nin online yarışma platformu olmayı hedefleyen enturkiye.com 12 Mart 2013 tarihi itibariyle kapılarını internet kullanıcılarına açtı. "Burası En’ler Meydanı!" sloganı ile yola çıkan enturkiye.com ‘da yarışmaları kazanmak için öncellikle özgün içerik üretmek ve sonrasında da en çok oyu almak yeterli. İki ayrı yapıyı içinde barındıran eğlenceli bir platform olarak göze çarpan enturkiye.com ‘da iki türlü yarışma var. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin online yarışma platformu olmayı hedefleyen enturkiye.com 12 Mart 2013 tarihi itibariyle kapılarını internet kullanıcılarına açtı. "Burası En’ler Meydanı!" sloganı ile yola çıkan enturkiye.com ‘da yarışmaları kazanmak için özgün içerik üretmek ve en çok oyu almak yeterli.

EnTurkiye.com nedir?

İki ayrı yapıyı içinde barındıran eğlenceli bir platform olarak göze çarpan enturkiye.com ‘da iki türlü yarışma var. Birincisi katılıma açık yarışmalar, ikincisi sadece oylamaya açık yarışmalar. Katılıma açık yarışmalara örnek olarak üyelerin içerik ürettiği ve en iyi içeriğin kazandığı yarışmalar. Oylamaya açık yarışmalar ise enturkiye.com editörleri tarafından belirlenen içeriklerin oylandığı yarışmalar.

EnTurkiye.com yarışmalarına nasıl katılacaksınız?

Siteye ücretsiz bir şekilde üye olup, yine ücretsiz bir şekilde yayında olan yarışmalardan dilediğinize katılabilirsiniz. İsterseniz normal üyelik, isterseniz de facebook hesabınızı kullanarak siteye üye olabiliyorsunuz. Üye olduktan sonra üye panelinden yarışmaya katılım sihirbazını kullanarak dilediğiniz yarışmaya katılmanız mümkün.

Peki Ne Tür Yarışmalar Var?

EnTurkiye.com ‘daki yarışmalar illaki yetenek gerektiren yarışmalar değil. Örneğin ilk yayınladıkları yarışma "başınızdan geçen en komik hikaye" yarışması. Başınızdan geçen en komik hikayeyi bir videoya kaydedip yarışmaya katılabilir ödülün sahibi olabilirsiniz. Ayrıca en iyi kısa film veya en iyi amatör ses şeklinde de kişilerin yeteneklerine güvenip katılabilecekleri yarışmalarda zaman içerisinde yayınlanacak. Bunların yanı sıra EnTurkiye.com’ un kurucusu Evren Erdem proje geliştirme aşamasında yarışma fikir havuzlarına yüzlerce yarışma fikri attığını söylüyor.

Sponsor Markalar ve Özel Konsept Yarışmalar

EnTurkiye.com kısa zamanda markalar için çok önemli bir reklam mecrası haline geleceğine benziyor. Bunu şuradan anlıyoruz; enturkiye.com ‘da her yarışmanın bir ödülü ve her ödülünde bir sponsor markası var. Sponsor marka olarak yarışmanın ödülünü sağlamak ve hedef noktada herkesin hedeflediği noktada durmak klasik banner reklamlara göre büyük bir artı kazandırıyor. Ayrıca enturkiye.com zaman içerisinde markalara özel konsept yarışmalarda açmayı bir nevi platformu kiralamayı hedefliyor.

Neden Oy Kullanmalı ?

EnTurkiye.com kendi içerisinde bir puan sistemine sahip bu yüzden sitede attığınız her adımdan, oy kullandığınızda yorum yaptığınızda, yarışmalara katıldığınızda puanlar kazanıyorsunuz ve bu puanların karşılığı olarak çeşitli hediye çekleri kazanabiliyorsunuz. Üstelik bu hediye çeklerine ulaşmak diğer sitelerde olduğu günü çok uçuk puanlar karşılığı olmuyor. Kısacası sitede vakit geçirmek için birçok nedeniniz var. Siteye üye olduktan sonra üye panelinizden hediye puanlarınızı (enpuanlarınızı) takip etmeniz için özel bir sekme görüyorsunuz.

Yakında yayınlanacak bazı yarışmalar: “en uyumlu çift yarışması”, “sevgi temalı en anlamlı fotoğraf karesi yarışması”, “en iyi internet dizisi yarışması” ve birçok eğlenceli yarışma sizleri bekliyor. Görülüyor ki EnTurkiye.com internet dünyasına hızlı bir yaparak Türkiye’deki sayılı sosyal platformlardan biri olacak. Çok geniş bir internet kullanıcısına hitap etmesi ve içerik çeşitliliği bunun en büyük kanıtı.

Bu yeni girişimi daha detaylı incelemek için www.enturkiye.com adresini ziyaret edip üye olabilir ve tüm yarışmalara göz atıp, dilediklerinize oy kullanabilirsiniz. Ayrıca Facebook sayfası ve Twitter profilinden de girişim hakkında duyuru ve gelişmeleri takip etmek mümkün.

EnTurkiye.com projesinde girişimci Evren Erdem ve ekibine başarılar diliyor, bu yeni girişim haberimizi; bu tip bir projeyle birlikte çalışmak isteyen markalar/girişimciler  ve online yarışmalara meraklı okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor