Yeni İş Modellerinde Daha Çok Kadın Yer Almalı!

Daha çok kadının iş yaşamında kendisine yer bulması ve varlığını göstermesi sayesinde yaşam standartları daha iyileşecek ve bireylerin daha fazla imkana ulaşmaları mümkün olacak. KadınlarArası Derneği 8 Mart Dünya kadınlar gününde bir kutlama mesajı yayınladı. Bu vesile ile biz de Girişim Haber ekibi olarak tüm bayan okurlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyoruz! İşte KadınlarArası Derneği'nin kutlama mesajı..

KadınlarArası Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde bir kutlama mesajı yayınladı. İşte KadınlarArası Derneği'nin kutlama mesajı;

“Kadınların iş yaşamındaki varoluşunu niceliksel ve niteliksel olarak artırmak ve iş yaşamına dair yaşadıkları zorlayıcı durumlara kadınlarla birlikte çözüm üretmek amacıyla KadınlarArası Derneğimizin kuruluşunu gerçekleştirdik. Daha çok kadının iş yaşamında kendisine yer bulması ve varlığını göstermesi sayesinde yaşam standartları daha iyileşecek ve bireylerin daha fazla imkana ulaşmaları mümkün olacak. Kadınların iş gücünde kendilerine daha fazla alan açabilmeleri ve daha fazla sonuç alabilmeleri için daha özgür ve esnek çalışma modelleri yaygınlaşmalı. Biz KadınlarArası Derneği olarak, bu yönde özellikle teknolojinin aracılığı ile yerden ve zamandan bağımsız uygulanabilen mesleki eğitim programları hazırlamaktayız. Bu eğitimlerle teknoloji sektörünün önemli hedef kitlesi kadınların, üretim tarafında da daha fazla yer almasına aracılık etmek istiyoruz.

Biz kadınlar yıllarca aldığımız eğitimin ardından, kariyer baskısı ile uzun yıllar profesyonel iş yaşamında deneyim kazanmaya ve bunun bedeli olarak da yeteneklerimizi, kapasitemizi sınırlandırılmış iş ortamlarında frenleyerek var olmaya çalışıyoruz. Baskıdan ve keskin sınırlardan arındırılmış bir iş yaşamı ile biz kadınlar daha mutlu olabiliriz. Buna bağlı olarak bir çok role sahip olan kadının iş yaşamında mutlu ve üretken olabilmesi, hayatının diğer rollerinde, kendi potansiyelini tam olarak ortaya çıkarmasını sağlar. Tabii hayatımızın diğer rollerinin de hakkını vermeye çalışırken, hayatı paylaştığımız erkeklerden de farklı rolleri daha fazla doldurmalarını beklemekteyiz.

İş yaşamında benzer sorunları deneyimlemiş ve kadının özellikle belirli bir yaş grubunda da  işgücüne katılımının önemine inanan üyelerimizle, kadınların çalışma hayatının iyileştirilmesi için formüller üretmeye çalışıyoruz. Özellikle gelişen teknolojilerin aracılığı ile kadının geleneksel rollerinde hapsolmadan, yerden ve zamandan bağımsız çalışmasına imkan sağlayacak “yeni iş modelleri konusunda” kapsamlı eğitimler başlatıyoruz. Bu eğitimlerin ardından da iş fırsatlarını tüm kadınlarla paylaşıp kadınların iş yaşamına katılımı konusunda farklı sonuçlar üretmeyi planlıyoruz.  KadınlarArası olarak, girişimcilik konusunda çalışmaya başlamak isteyen kadınların da danışabilecekleri, destek alabilecekleri bir derneğiz ve bu anlamda kadınlara kadınlarla birlikte destek vermeyi hedefliyoruz.

8 Mart Dünya Kadınlar gününüz kutlu olsun. Bu 8 Mart’tan itibaren daha fazla kadın iş yaşamında kendisine yer bulsun!

Yeni iş modelleriyle karşılaşmak isteyen tüm kadınları eğitim ve seminerlerimize bekliyoruz. Ayrıca derneğimizdeki çalışmalarda yer almaları da çok önemli. KadınlarArası Derneği kadınlarla güçlenecek.

Duygu, düşünce ve çalışmalarını desteklediğimiz KadınlarArası Derneği'nin mesajını tüm okurlarımın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu vesile ile biz de Girişim Haber ekibi olarak tüm bayan okurlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyoruz!

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor