Marmara Üniversitesi Girişimcilik Günleri 12 Şubat'ta!

Marmara Community Kulübü girişimciler için dopdolu bir etkinlik programı hazırladı. Katılımcıların hem genç girişimcilerle buluşma fırsatı yakalayabilecekleri hem de DİGİTURK’ün tiyatro gösterileriyle ve Greenbox stüdyosundaki fotoğraf çekimleriyle eğlenebilecekleri program Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde düzenlenecek. Girişimci ruhu olan herkesin davet edildiği, 12 Şubat'ta düzenlenecek olan etkinliğin programı belli oldu. Detaylar haberimizde..

Marmara Community Kulübü girişimciler için dopdolu bir etkinlik programı hazırladı. Katılımcıların hem genç girişimcilerle buluşma fırsatı yakalayabilecekleri hem de DİGİTURK’ün tiyatro gösterileriyle ve Greenbox stüdyosundaki fotoğraf çekimleriyle eğlenebilecekleri program Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde düzenlenecek.

Girişimci ruhu olan herkesin davet edildiği, 12 Şubat'ta düzenlenecek olan etkinliğin programı belli oldu.

  • 10:00-10:50 SHR Group-Joy Game Ceo’su Barış Özistek-”2012′nin En İyi Oyun Girişimi”
  • 10:50:11:00 Mola 
  • 11:00-11:50 hesaplabakalım.com Ürün Yönetimi Ve Dijital Pazarlama Uzmanı Murat Durak-”Utility Marketing Ve 2012′nin En Yenilikçi Web Girişimi” 
  • 11:50-13:00 Öğle arası 
  • 13:00-15:50 Digiturk Unimax 
  • 15:50-16:00 Mola 
  • 16:00-16:50 vamelya.com Kurucusu Teoman Tunç

Hediyelerin bol olduğu programda Digiturk unimax etkinliğine katılacak herkese DIGITURK Play, 30 kişiye çekilişle DIGITURK paketleri ve vamelya.com'un otururmuna katılan herkese de Vamelya keseleri hediye edilecek.

Bu etkinilte yer almak ve bu fırsatı yakalamak isteyenler Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü İktisat Fakültesi girişi yemekhane önündeki standlardan veya internet sitesindeki form üzerinden ön kayıt yaptırarak başvurusunu gerçekleştirebilecek. Katılımlar ücretsiz olup, ön kayıt sırarsında belirtecek katılımcılara sertifika verilecek.

Daha detaylı bilgi için www.marmaracommunity.net sitesini ziyaret edebilir, Facebook ve Twitter hesaplarından etkinlik ve kulüp ile ilgili gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Haberimizi girişimci gençlerimiz  ve üniversite öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor