KOBİ'ler, Futurallia İstanbul 2013 İçin Geri Sayım Başlıyor!

Dünyanın KOBİ’lere yönelik en büyük iş geliştirme platformlarından Futurallia'nın on sekizincisi, 5-6-7 Haziran'da İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM) ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenecek. Kobi Kayıtları başladı. Türk KOBİ’leri ile iş yapmak isteyen 30 ülke ve 20’yi aşkın sektörden yaklaşık 600 uluslararası katılımcının bir araya geleceği “Futurallia İstanbul 2013” için kayıtlar 17 Ocak 2013 Perşembe günü başlıyor. Detaylar haberimizde..

Dünyanın KOBİ’lere yönelik en büyük iş geliştirme platformlarından Futurallia’nın on sekizincisi, 5-6-7 Haziran’da İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM) ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenecek.

Türk KOBİ’leri ile iş yapmak isteyen 30 ülke ve 20’yi aşkın sektörden yaklaşık 600 uluslararası katılımcının bir araya geleceği “Futurallia İstanbul 2013” için kayıtlar 17 Ocak 2013 Perşembe günü başlıyor.

1990 yılından itibaren her sene düzenli olarak gerçekleşen ve uluslararası network (ağ) oluşturma, iş ağı büyütme, diğer profesyonellerle bire bir görüşme fırsatı sağlayan Futurallia’nın on sekizincisi bu yıl İstanbul’da düzenlenecek. Dünyanın en büyük iş geliştirme forumlarından biri kabul edilen Futurallia İstanbul 2013, dünyaya açılmak isteyen ve küresel büyümeyi hedefleyen KOBİ’lerimizle, onlarla iş yapma potansiyeli olan yabancı şirketleri Türkiye’de buluşturacak.

Futurallia etkinliklerinin en önemli özelliği, KOBİ’lerin ve uluslararası katılımcıların iş hedeflerine göre şekillendirilen eşleştirme sürecinin ardından, her katılımcıya birebir görüşmeler gerçekleştirme olanağı sağlaması ve dev bir iş ağı oluşturması.

Futurallia İstanbul 2013, Türk KOBİ’lerine Kazandıracağı Yeni İş Birlikleri ve İhracat Olanakları ile Türkiye’nin 2023 Vizyonuna Katkı Sağlayacak

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nin (IDTM) üyesi olduğu Futurallia Association’a yaptığı başvurunun ardından bu yıl ülkemizde gerçekleştirilecek olan iş forumu hakkında görüşlerini paylaşan İDTM Genel Müdürü Haluk Kanca, “30’dan fazla ülkeden ve 20’den fazla sektörden yaklaşık 600 katılımcı, Türk firmalarıyla ikili iş görüşmeleri yapmak için Futuralia İstanbul 2013 kapsamında İstanbul’a gelecek. KOBİ’lerimiz, uluslararası iş ağı oluşturma ve pazarlama maliyetlerinde oldukça zorlanıyor. Futurallia İstanbul 2013’ün geniş bir yatırımcı ve yabancı iş ortağı arayan hedef kitleyi ülkemize getirmesinin, KOBİ’lerimiz için büyük bir ekonomik avantaj sağlayacağına inanıyoruz.” dedi

KOBİ’lerin ve uluslararası katılımcıların iş hedeflerine göre şekillendirilen eşleştirme sürecinin ardından, her katılımcının iki gün boyunca kendi belirledikleri en az 16 bire bir görüşme gerçekleştireceklerini aktaran Kanca, farklı sektörler ile illerin sanayi ve ticaret odalarının bu olanaktan yararlanmasını sağlamak için, etkin bilgilendirme çalışmaları yapacaklarını ve 5-6-7 Haziran 2013 tarihinde WoW Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Futurallia İstanbul 2013 öncesinde ilgili tüm KOBİ’leri sürece dahil etmeyi hedeflediklerini aktardı. 100 ülkedeki 325 DTM ile doğrudan ilişki içerisinde bulunmaları dolayısıyla çok büyük bir Network’un parçası olduklarını hatırlatan Kanca, organizasyonun özellikle KOBİ’ler için yeni ticari ortaklar ve iş imkanları oluşturacağını dile getirdi.

Haluk Kanca ayrıca, “Futurallia 2013, Türkiye’deki firmaların yüzde 99.9’unu oluşturan ve 375 milyar dolarlık dış ticaret hacminin yüzde 59,6’sını gerçekleştiren KOBİ’lerimizin gelişimine önemli bir katkı sağlayacak. Türkiye’nin 2023 hedefine ulaşması için bugünün iki katı büyüklüğünde bir ekonomiye sahip olması gerekiyor. Türkiye’nin büyümesi ihracatla gerçekleşecek. İDTM olarak, bu amaca yönelik önemli bir adım olacağına inandığımız Futurallia İstanbul 2013’e ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Futurallia İstanbul 2013 hakkında daha detaylı bilgi için www.faturalliaistanbul2013.com adresiniz ziyaret edebilir, kaydınızı ve başvurunuzu yapabilirsiniz. Unutmayın, kayıtlar 6 Mayıs 2013 tarihine kadar devam edecek.

Haberimizi girişimcilerimiz ve KOBİ'lerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor