ODTÜ'lü Öğrenciler 2012 Yılının En Başarılı Girişimcilerini Seçti

Öğrenciler ile girişimcileri bir araya getirmeyi hedefleyen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ODTÜ Girişimcilik Ödülleri’nde; kategori kategori "Yılın Girişimcisi" Ödülleri sahiplerini buldu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Genç Girişimciler Topluluğu, 2. Girişimcilik Ödül Töreni’ninde girişimci ruha sahip öğrenciler ile profesyonel girişimcileri buluşturdu. Detaylar haberimizde..

Öğrenciler ile girişimcileri bir araya getirmeyi hedefleyen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ODTÜ Girişimcilik Ödülleri’nde; kategori kategori "Yılın Girişimcisi" Ödülleri sahiplerini buldu.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Genç Girişimciler Topluluğu, 2. Girişimcilik Ödül Töreni’ninde girişimci ruha sahip öğrenciler ile profesyonel girişimcileri buluşturdu. ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu üyeleri tarafından hazırlanan ve oylamaya sunulan anket vasıtasıyla yapılan kapalı oylama sonucu belirlenen kişi, kurum ve kuruluşlara kendi alanlarında “Yılın Girişimcisi” ödülü aldılar.

ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde’ki tören açılış konseri ve Akdeniz Flamenko Topluluğu’nun sahne gösterisi ile başladı. ODTÜ Eşli Danslar Topluluğu’ndan dansçıların sahne gösterileri izlendi, 18 farklı sektöreden 2012 yılının başarılı girşimci adayları arasından, ODTÜ öğrencilerinin oyuyla belirlenen birinciler ödüllendirildi.

İşte ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu organizasyonunda verilen ödüller;

Organizasyonu için ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu'nu ve gecede ödül alan girişimcileri tebrik ediyor, Hürriyet Kampüs kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorumlar

pingback
hasanyasar.com
Pingback from hasanyasar.com

Konyalife, Odtü Girişimcilik Ödülü, Webrazzi vs. | Hasan Yaşar
odtuggt.org
odtuggt.org
Haberimiz odtuggt.org tarafından alıntılandı: http://odtuggt.org/bizim-haberlerimiz/

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor