Bir ProjEM Var Diyorsan, İTÜ EMÖS Proje Yarışmasına Başvur!

Bu sene 20.si düzenlenecek olan sempozyum dahilinde gerçekleştirilen "Bir ProjEM Var Diyorsan" proje yarışmasıyla öğrenciler, oluşturdukları projeleri sponsor şirketlerimize ve 20. İTÜ EMÖS katılımcılarına sunma fırsatı yakalıyor. 20. İTÜ EMÖS Proje Yarışması Bir ProjEM Var Diyorsan bu sene B/S/H/, Mercedes-Benz, Migros, Sinpaş GYO ve Unilever sponsorluğunda ve Samsung çözüm ortaklığında gerçekleşiyor. Öğrenciler ister sponsor şirketler tarafından belirtilen konulardan birini ister kendi belirledikleri bir konuyu seçerek hazırladıkları projelerle yarışmaya katılabiliyor. Detaylar haberimizde..

Öğrenciler tarafından Türkiye’nin en aktif iş ve kariyer kulübü seçilen İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü ( İTÜ EMK ), 19 yıldan bu yana Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu’nda ( EMÖS ) Türkiye’nin 55 farklı üniversitesinden 600’ün üstünde öğrenciyi bir araya getiriyor. Sempozyum dahilinde gerçekleştirilen "Bir ProjEM Var Diyorsan" proje yarışmasıyla öğrenciler, oluşturdukları projeleri sponsor şirketlerimize ve 20. İTÜ EMÖS katılımcılarına sunma fırsatı yakalıyor.

20. İTÜ EMÖS Proje Yarışması Bir ProjEM Var Diyorsan bu sene B/S/H/, Mercedes-Benz, Migros, Sinpaş GYO ve Unilever sponsorluğunda ve Samsung çözüm ortaklığında  gerçekleşiyor. Öğrenciler ister sponsor şirketler tarafından belirtilen konulardan birini ister kendi belirledikleri bir konuyu seçerek hazırladıkları projelerle yarışmaya katılabiliyor.

Son başvuru tarihi 20 Ocak 2013 olan proje yarışmasına gelen projeler İTÜ akademisyenleri tarafından ön elemeden geçiriliyor. Ön elemeyi geçen en iyi 6 grup, sponsor şirketler, çeşitli üniversitelerden akademisyenler ve 20. İTÜ EMÖS katılımcılarından oluşan final jürisine sunumlarını gerçekleştiriyor.

Yarışma Kuralları ve Başvuru Koşulları

  • Yarışmaya, Türkiye ve KKTC’de öğrenim görmekte olan lisans ve yüksek lisans öğrencileri katılabiliyor.
  • Yarışmaya 1, 2, 3 veya 4 kişilik gruplarla (dereceye giren gruplara ek ödüller 3 kişi ile sınırlıdır) başvuruda bulunulabiliyor. ( Proje gruplarında en az 1 kişi endüstri mühendisi olmak zorunda.)
  • Bir grup ikiden fazla proje fikri ile yarışmaya katılamıyor.
  • Konu sınırlaması yok.
  • Geç başvuru ve online başvuru yapılmamış projeler kabul edilmeyecek.
  • Ödül töreni 23 Şubat 2013 tarihinde İTÜ Maçka Kampüsü’nde yapılacak.
  • Hazırlanan projeleri belirtilen formatta hazırlanıp emos@ituemk.org adresine yollamanız gerekmekte
  • Yarışmada jüri karar esas.
  • Ön elemeyi geçen grupların üyelerine ve üniversite temsilcilerine, proje teslim tarihinden sonra gelen iki hafta içerisinde haber verilecek.
  • Proje Son Teslim Tarihi: 20 Ocak 2013

Bir ProjEM Var Diyorsan ödülleri ise şöyle;

  • 1 Gruba: 4000 TL + Koç Üniversitesi’nden MBA Eğitimi + Mercedes Benz Stajı + Samsung Galaxy Note 10.1
  • 2. Gruba: 3000 TL + Samsung Galaxy Note II
  • 3. Gruba: 2000 TL + Yurt Dışı Dil Eğitimi +  Samsung Galaxy Camera

20. İTÜ EMÖS Proje Yarışması Bir ProjEM Var Diyorsan hakkında tüm bilgileri www.birprojemvardiyorsan.com adresinden öğrenebilir, istenen formatta hazırlayacağınız projelerinizi 20 Ocak'a kadar emos@ituemk.org adresine yollayabilirsiniz. Başvuran öğrenci okurlarımıza şimdiden başarılar diliyoruz.

Bu yarışma haberimizi lisans veya yüksek lisans eğitimi alan ve hayata geçirmek isteyen proje sahibi öğrencilerimiz başta olmak üzere, tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor