İMYM, 26 Aralık'ta 2. Kez Girişimcilerle Yatırımcıları Buluşturuyor!

İstanbul Melek Yatırımcı Merkezi (İMYM), 2012'nin son Girişimci-Yatırımcı buluşmasını 26 Aralık’ta , Microsoft Bizspark’ta gerçekleştiriyor. Girişimcilerle yatırımcıları bir araya getiriyor. Girişimci-Yatırımcı buluşmalarının ilki 21 Haziran 2012’de gerçekleştirilmişti. İMYM bünyesinde, danışmanlık ve klinik hizmet desteğiyle yatırıma hazırlanan girişimcilerin iş fikirlerini anlatacakları bu etkinlikte, yatırımcılar ilgilendikleri girişimcilerle yüz yüze görüşme fırsatı bulacaklar. Detaylar haberimizde..

İstanbul Melek Yatırımcı Merkezi (İMYM), 2012 nin son Girişimci -Yatırımcı buluşması26 Aralık’ta, Microsoft Bizspark’ta gerçekleştiriyor. İMYM bünyesinde, danışmanlık ve klinik hizmet desteğiyle yatırıma hazırlanan girişimcilerin iş fikirlerini anlatacakları etkinlikte, yatırımcılar ilgilendikleri girişimcilerle yüz yüze görüşme fırsatı bulacaklar.

Girişimci-Yatırımcı buluşmalarının ilki 21 Haziran 2012’de gerçekleştirilmişti. Girişimcilik Ekosisteminden yogun destek alan bu buluşmada; 14 yeni girişimci, 150 kişilik melek yatırımcı , venture capital ve teknoloji firmalarından oluşan yatırımcı kitlesine sunum yapmıştı. Şimdiye kadar bu girşimcilerden birisinin yatırım aldığını ve  4 girişimcinin de yatırımcılarla görüşmekte olduğunu sizlere aktaralım.

Girişimcilerin 26 Aralık’ta, Microsoft Bizspark’ta yatırımcılarla yüz yüze görüşme fırsatı bulacakları bu 2. etkinliğin programı şöyle;

09:00 - 09:30 - Karşılama & Kayıt
09:30 - 10:30 - Yatırımcı Paneli

Moderatör
Engür Rutkay - Endeavor /İş geliştirme Direktörü
Panelistler
Cankut Durgun - Romulus Capital - Co Founder
Yomi Kastro - Inveon - Kurucu Ortak
Serkan Aşıkoğlu - SAS Finance - Yönetici Ortak
Doğan Taşkent - JPA Turkiye - Yönetici Ortak

10:30 - 11:00 - Coffee Break
11:00 - 12:00 - Girişimci sunumları Grup I
12:00 - 13:00 - Öğle yemeği & Networking
13:00 - 14:00 - Girişimci sunumları Grup II
14.00 - 14:30 - Coffee Break
14.30 - 15:30 - Girişimci sunumları III
15:30 - 16:00 - Kapanış & Networking

İMYM tarafından organize edilen Girişimci-Yatırımcı Buluşması etkinliği, gördüğü yoğun ilgi sebebiyle sınırlı girişimci kontenjanını kısa sürede doldurmuş bile. Etkinlik katılımı ve İMYM hakkında detaylı bilgi edinmek için www.istanbulmym.com adresini inceleyebilir, İMYM'nin etkinlik ve paylaşımlarını twitter profili ve facebook sayfası ile takip edebilirsiniz.

Haberimizi internet üzerinden fırsat, indirim ve kupon kovalayan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor