Microsoft KOBİ'lere "İşinizi Geliştirmeye Devam Edin" Diyor

Microsoft girişimci ve KOBİ’lere yönelik olarak kurduğu “İşinizi Geliştirmeye Devam Edin” programında çözüm, tavsiye, bilgi ve destek hizmetleri sunuyor. Microsoft, içinde Türkiye’nin de dâhil olduğu Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki KOBİ’lere yönelik olarak destek, avantaj ve araç sunmaya odaklı yeni bir programını faaliyet geçirdi. “İşinizi Geliştirmeye Devam Edin” başlıklı program, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki girişimcilere yardımcı olmak ve hali hazırda çalışmalarına devam eden KOBİ sahiplerine tavsiyeler sunmak için tasarlandı. Detaylar haberimizde..

Microsoft girişimci ve KOBİ’lere yönelik olarak kurduğu “İşinizi Geliştirmeye Devam Edin” programında çözüm, tavsiye, bilgi ve destek hizmetleri sunuyor.

Microsoft, içinde Türkiye’nin de dâhil olduğu Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki KOBİ’lere yönelik olarak destek, avantaj ve araç sunmaya odaklı yeni bir programını faaliyet geçirdi. “İşinizi Geliştirmeye Devam Edin” başlıklı program, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki girişimcilere yardımcı olmak ve hali hazırda çalışmalarına devam eden KOBİ sahiplerine tavsiyeler sunmak için tasarlandı.

Program, girişimcilerin yeni bir iş başlatmasına yardımcı olacak, KOBİ sahiplerini ise işlerini büyütme, karlarını artırma ve yeni pazarlara ulaşma konusunda destekleyecek. Bu girişimle Microsoft, iş tavsiyeleri ve KOBİ'ler için var olan ürünler ve çözümler hakkında güncel bilgiler ve çözümler için bir çevrimiçi buluşma yeri sağlayarak işletmelere yardımcı olacak.

Yeni “İşinizi Geliştirmeye Devam Edin” programıyla ilgili olarak, Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen; Türkiye ekonomimizin lokomotifi KOBİ'ler, gayri safi yurtiçi hâsılasını yükseltiyor, ancak hala bu katkı oranı gelişmiş ülkelerden geride. Ülkemizdeki bilişim teknolojileri harcamalarında önümüzdeki birkaç yıl içinde hızlı bir büyüme öngören endüstri liderleri ile bu yenilikçi topluluğun onların büyümesi için ihtiyaç duydukları araçlara ve desteğe sahip olduğunu ispatlamak istiyoruz. KOBİ'ler global bir pazarda giderek daha fazla rekabete giriyor. Önümüzdeki dönem daha da gelişecek olarak 4 mega eğilim; bulut bilişim, mobilite, büyük veri ile sosyal teknolojiler, Türkiye’deki tüm işletmeler için anahtar büyüme alanları. Microsoft'un çözüm ve önerileri, KOBİ'lerin bu mega eğilimlerden faydalanmalarına ve bölgelerinde birer endüstri lideri olmalarına yardımcı olarak rekabet avantajı yaratacak." dedi.

Yerel KOBİ segmentinin, Microsoft için her zaman öncelikli olduğunuz belirten Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Begim Başlıgil; Bu özel programla, küçük ve orta ölçekli işletmeleri en iyi fikri sermaye,  bilişim ve iletişim teknolojileri çözümleri, araçlar, kaynaklar ve bilişim ve iletişim teknolojileri yatırımlarının dönüşlerini en üst seviyeye çıkartacak uygulamalarla donatma hedefimize sahip çıkıyoruz. Bu programı teknik makaleleri, vaka incelemelerini, ücretsiz araçları ve ürünleri paylaşmak, KOBİ topluluğu ile bağlantıda kalmak ve onlara, işlerini devam ettirmelerinde yardımcı olmak için kullanacağız." dedi.

İşinizi Geliştirmeye Devam Edin” girişimi hakkında daha fazla bilgi almak, hizmet ve detayları incelemek için, www.microsoft.com/turkiye/kobi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İşini yeni kuran girişimcilerin, işini büyütmek isteyen KOBİ'lerin bilişim teknolojileri ihtiyaçları için programı incelemelerini tavsiye ediyor, haberimizi başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 4.865 kişi okudu.
Kategori: KOBİ, Bilişim / Teknoloji
Yazar İdris Cin Hakkında

YTÜ Matematik Mühendisliği mezunu, 2005 yılında yazılım mühendisi olarak bilişim sektöründe çalışma başladı. Şimdilerde data, martech ve ai odaklı projelerde Teknik  Proje Yöneticisi olarak çalışıyor. 2006-2010 yıllarında girişim analizlerini kişisel blogunda paylaştı, Eylül 2010'da yeni medya girişimi Girişim Haber'i kurdu. Yayın Yönetmenliğine ek olarak yazılarıyla da bu platformda yer alıyor.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor