VakıfBank Amerika'da da Türk Girişimcilerin Yanında

Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, Vakıfbank'ın Amerika'da Türk girişimcisinin her zaman yanında olduğunu ve Türk toplumu ile birlikte büyümek istediklerini söyledi. Bankacılık sektörünün 2001 yılı krizinden gerekli dersleri çıkararak 10 yılı geride bıraktığını ve 2008 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan krizden yara almadan çıkılmasının alınan ciddi tedbirler ile gerçekleştiğini söyledi. Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, Vakıfbank New York şubesi tarafından organize edilen yemekli davette Türk girişimcilerle buluştu. Detaylar haberimizde..

Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, Vakıfbank'ın Amerika'da Türk girişimcisinin her zaman yanında olduğunu ve Türk toplumu ile birlikte büyümek istediklerini söyledi. Bankacılık sektörünün 2001 yılı krizinden gerekli dersleri çıkararak 10 yılı geride bıraktığını ve 2008 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan krizden yara almadan çıkılmasının alınan ciddi tedbirler ile gerçekleştiğini söyledi.

Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, Vakıfbank New York şubesi tarafından organize edilen yemekli davette Türk girişimcilerle buluştu. Türkiye'den Genel Müdür Yardımcı Numan Bek ile birlikte geceye katılan davetlilerle tek tek tanışan Kalkan, Türk girişimcilerin başarılarının kendilerini gururlandırdığını ve daha fazlasını yapmak için Vakıfbank olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydetti. 

Vakıfbank'ın son iki yılda 200 şube açtığını ve bunun da nerdeyse küçük bir banka ölçeğine karşılık geldiğini söyleyen Kalkan, İstanbul'a merkezlerini taşıdıktan sonra şubeleşmeye hız verdiklerini ve 2012 yılında bankacılık sektöründe en fazla istihdam yaratan banka olduklarını ifade etti. Hedeflerinin 741 olan şube sayısını 2015'te 1000'e çıkarmak olduğunu vurgulayan Kalkan, 13 bin personelleri olduğunu dile getirdi. Vakıfbank'ın Türk girişimcisinin olduğu her yerde olmak gibi bir misyonu olduğunu vurgulayan Kalkan, yurt dışında ticari anlamda karlı gördükleri ve Türk girişimcilerin bulunduğu yerlere ulaşmak istediklerini söyledi. 

New York ve civarında iş yapan 70'e yakın girişimci ve işadamının yer aldığı gecede New York Ticaret Ataşeleri Ahmet Canlı, Serkan Kara, Türk Amerikan Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Celal Seçilmiş, ATCOM Başkanı Prof İhsan Işık, Sunset International Trade CEO'su İstikbal'in Amerika'daki ortağı Mehmet Bilici, Turkon Genel Müdürü Mustafa Merç, Dervish Restaurant'ın sahibi Salim Görür, Smart Juice'un sahibi Murat Özel, Apparel Trading International Inc'in sahibi Murat Ağırnaslı, Kiska Group Ltd.'nin sahibi Erden Arkan, Vintage Food'un sahibi Levent Demirgil, Avukat Zafer Akın, Turkish American Cultural Center VP'si Mehmet Kılıç, Ak Market'in sahibi Ülfet Sarıçicek, Taşkın Bakery'nin sahibi Kadir Taşkın, Derya Staffing'in sahibi Derya Taşkın, işadamı Ziya Erdemir'in de aralarında bulunduğu pek çok isim katıldı.

VakıfBank'ın girişimcilere tönelik paketlerini Kobi Destek sayfasından inceleyebilirsiniz.

Haberimizi Amerika'da faaliyet gösteren girişimcilerimiz ve yerel kobilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 8.159 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Destekleri, Uluslararası, Reel Sektör
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor