Girişimciler, Startup Live İstanbul 30 Kasım'da Başlıyor!

Avrupa'da yapılmakta olan önemli girişim etkinliklerinden birisi olan Startup Live, Türkiye'de girişimci ve yatırımcıları buluşturmak için 30 Kasım'da İstanbul'da start veriyor. Startup Live, 3 gün boyunca süren ve sadece Avrupa'daki şehirleri gezen özel bir etkinlik. Avrupa'daki internet ve girişimci ekosistemini destekleyen Startup Live, 30 Kasım ve 2 Aralık 2012 tarihlerinde de İstanbul'da Santral İstanbul’da gerçekleştirilecek. Ücretsiz katılım fırsatı ve detaylar haberimizde..

Avrupa'da yapılmakta olan önemli girişim etkinliklerinden birisi olan Startup Live, Türkiye'de girişimci ve yatırımcıları buluşturmak için 30 Kasım'da İstanbul'da start alıyor.

Startup Live, 3 gün boyunca süren ve sadece Avrupa'daki şehirleri gezen özel bir etkinlik. Avrupa'daki internet ve girişimci ekosistemini destekleyen Startup Live, 30 Kasım ve 2 Aralık 2012 tarihlerinde de İstanbul'da Santral İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Türk Girişimcilere Avrupa’nın Kapıları Aralanıyor

Girişimler için Avrupa'ya açılan kapı olarak nitelendirilebilecek Startup Live, yerli yatırımcıları olduğu kadar yabancı yatırımları da bünyesinde barındırıyor. Etkinliğin kazananları Startup Live tarafından Avrupa’nın en büyük girişim festivallerinden bir olarak gösterilen ve 29-31 Ekim tarihlerinde Viyana’da düzenlenecek Pioneers Festival’e iki kişilik katılım davetiyesi almaya hak kazanacak.

Girişimcilik aslında sadece girişimciler için değil, tasarımcılar, geliştiriciler, pazarlamacılar ve girişim fikri sahibi olanlar için de çok önemli. Bu yüzden etkinlik bu alandaki kişilerin de katılımını bekliyor.

Girişimciler İçin Yatırım Fırsatları

Girşimcileri ciddi yatırım fırsatları da bekliyor. Bulgaristan merkezli LAUNCHHub, 200.000 Euro'ya kadar bir yatırım gerçekleştirebileceği gelen bilgiler arasında. Yurt içi ve yurt dışından sürpriz yatırımcıların hatırı sayılır miktarlarda yatırımlarla geleceği tahmin edilen etkinlikte girişimler, sektörden uzmanların da yer aldığı 100 kişilik bir grup tarafından değerlendirmeye alınacak.

İnternet dünyasının önemli global şirketlerin birçok temsilcinin yer alacağı Startup Live İstanbul’da aynı zamanda Türkiye’nin başarılı girişimci ve yatırımcıları da bulunacak. Bu nedenle etkinlik, özellikle ismini duyurmak isteyen girişimciler ve projesine yatırım arayanlar için kaçırılmaması gereken bir fırsat.


Fırsat demişken, Girişim Haber olarak 5 okurumuza bu son derece faydalı etkinlik için ücretsiz katılım fırsatı sunuyoruz. Haberimizi okuyan ve iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçen 2si fikir sahibi girişimci ve 3ü yazılımcı/tasarımcı/pazarlamacı olmak üzere toplam 5 okurumuz Startup Live İstanbul'a ücretsiz katılabilecek. Başvuru için acele edin.

Güncelleme ( 23.11.2012 09:35 ): 2 kişilik fikir sahibi girişimci davetiyemiz bitmiştir.
Güncelleme ( 23.11.2012 10:05 ): 3 kişilik yazılımcı/tasarımcı/pazarlamacı davetiyemiz bitmiştir.
Güncelleme ( 27.11.2012 10:45 ): İş fikrine sahip 3 girişimciye daha ücretsiz davetiye veriyoruz. Eğer bir iş firkriniz varsa ücretiz davetiye için bizimle iletişime geçin!
Güncelleme ( 27.11.2012 11:32 ): 3 kişilik fikir sahibi girişimci davetiyemiz bitmiştir.

Davetiye kazanan okurlarımızı tebrik ediyor, ilgi gösteren tüm girişimci okurlarımıza teşekkür ediyoruz.


Etkinlikle ilgili daha detaylı bilgi almak için startuplive.in/istanbul/1 adresini ziyaret edebilir, kayıt sayfasından etkinliğe kayıt olabilirsiniz.

Haberimizi fikir sahibi girişimciler ve girişimcilikle ilgilenen tasarımcılar, geliştiriciler ve pazarlamacılar başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 5.980 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, STK, Yarışma, Yatırım, Fırsat / Kampanya
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor