"Girişimcilik ve Başarı Sanatı" Konferansı 24-25 Kasım'da!

Fenerbahçe Rotaract Kulübü, 24–25 Kasım tarihlerinde “Girişimcilik ve Başarı Sanatı Konferansı” düzenliyor. İki gün sürecek bu etkinlikte birbirinden değerli konuşmacılar konuk olacak. Sosyal girişimcilik, Kadın girişimciliğin önemi, Futurism ve bizlere yansıması, Büyük şirketlerin girişimcilik konusundaki bakışları ve hareketleri, sosyal inovasyon, kişilik testi ve daha bir çok konuda konuşmaların olacağı bu konferans ile birçok şeye bakışınız değişecek. Ücretsiz katılım fırsatı ve detaylar haberimizde..

Fenerbahçe Rotaract Kulübü, 24–25 Kasım 2012 tarihlerinde “Girişimcilik ve Başarı Sanatı Konferansı” düzenliyor. İki gün sürecek bu etkinlikte birbirinden değerli konuşmacılar konuk olacak.

Sosyal girişimcilik, Kadın girişimciliğin önemi, Futurism ve bizlere yansıması, Büyük şirketlerin girişimcilik konusundaki bakışları ve hareketleri, sosyal inovasyon, kişilik testi ve daha bir çok konuda konuşmaların olacağı bu konferans ile birçok şeye bakışınız değişecek.

Konuşmalar esnasında sorulacak olan sorulara doğru cevapları veren arkadaşlar çekilişle iPad kazanma şansı yakalayacak! Bununla beraber, konferanstan elde edilecek gelirle “Yunus Emre İşitme Engelliler Okulu”na yardımda bulunuluyor olacak. İşitme engellilerin bir müzik grubu kurması sağlayanacak! Evet yanlış okumadınız işitme engellilerin bir müzik grubu olacak.

Konferans Konuşmacıları:

  • Bekir Ağırdır (KONDA Genel Müdürü)
  • Gülden Türktan (KAGIDER- Kadın Girişimciler Derneği)
  • Suat Özçağdaş (Sosyal İnovasyon Merkezi Kurucu)
  • Tolga Görgülü (Goodyear İK Direktörü)
  • Ali Rıza Ersoy (Siemens Genel Müdür Yrd)
  • Gonca Telli Yamamoto (Okan Üniversitesi)
  • Emin Arca (Mavi Kimya Kurucu)
  • Selçuk Kumbasar (Caretta Yazılım Kurucu)
  • Cem Tarık Yüksel (Unilever Başkan Yrd.)
  • Bediz Kılıçkını (MB Akademi Kurucu)

Fenerbahçe Rotaract Kulübü hakkında bilgi sahibi olmak için www.fenerbahcerotaract.org adresini, konferans hakkında daha fazla bilgi için de konferans duyuru sayfasını inceleyebilirsiniz


24-25 Kasım 2012 tarihlerinde, yani bu haftasonu düzenlenecek olan konferansın ücreti 20 TL ve katılım öncesi havale etmek gerekiyor.

Girişlim Haber olarak 20 okurumuza ücretsiz katılım fırastı sunulduğunu siz değerli okurlarımıza duyurmak istiyoruz. Biz bu ücretsiz katılım fırsatı duyurusunu yapıyoruz yapmasına ama, konferans gelirlerinin nereye harcandığını göz önüne aldığınızda okurlarımızın bu fırsatı es geçerek bu güzide konferansa ücretli katılacaklarını umuyoruz. Eğer yine de ücretsiz katılmak isterseniz isim ve soyisim bilgilerinizi iletişim sayfamızdan bize yazmanız elbette yeterli.

Güncelleme: katılım kontenjanımız tükenmiştir.


Katılım için; başvuru formunu doldurmanız veya Facebook etkinlik sayfasında katılacağınızı belirtmeniz gerekiyor. Ödemeyi nasıl yapacağınızın bilgisi ise konferans sayfasında yer alıyor.

Haberimizi girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 6.059 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Fırsat / Kampanya, STK
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor