Ankaralı Girişimciler, 3. Ankara Start-Up Zirvesini Kaçırmayın!

Başkent Ankara'dan girişimcilik ekosistemimiz adına güzel haberler ardı ardına gelmeye devam ediyor. 2.si bu yıl bahar mevsiminde düzenlenen Ankara Start-up Zirvesi'nin 3.sü 8 Aralık 2012 Cumartesi günü Bilkent Cyberpark'ta düzenleniyor. Web, Mobil ya da Social Game alanlarında start-up seviyesinde projeniz var, ama ulaşmak istediğiniz yatırımcı/girişimcilerle bir türlü irtibat kuramıyorsanız işte fırsat. Türkiye’nin en başarılı yatırımcılarına projenizi anlatmak ve YATIRIM ALMAK için ilk adımı atmak istiyorsanız; 3. Ankara Start-up Zirvesi'ni kaçırmayın, bu iddialı organizasyonda yerinizi alın. Detaylar haberimizde..

Başkent Ankara'dan girişimcilik ekosistemimiz adına güzel haberler ardı ardına gelmeye devam ediyor. 2.si bu yıl bahar mevsiminde düzenlenen Ankara Start-up Zirvesi'nin 3.sü 8 Aralık 2012 Cumartesi günü Bilkent Cyberpark'ta düzenleniyor.

"İnternet girişimim var ama param yok" sözü artık tarihe karışıyor!

Web, Mobil ya da Social Game alanlarında start-up seviyesinde projeniz var, ama ulaşmak istediğiniz yatırımcı/girişimcilerle bir türlü irtibat kuramıyorsanız işte fırsat. Türkiye’nin en başarılı yatırımcılarına projenizi anlatmak ve YATIRIM ALMAK için ilk adımı atmak istiyorsanız; 3. Ankara Start-up Zirvesi'ni kaçırmayın, bu iddialı organizasyonda yerinizi alın.

Web veya mobil projeniz yok mu?

Sorun değil. Bilkent Genç Girişimciler Kulübü ve Bilkent Cyberpark'ın organizasyonunu birlikte yaptığı etkinliğe sadece dinleyici olarak katılabilir, networkünüzü geliştirip, birbirinden başarılı internet girişimcilerinin seminerlerine katılabilirsiniz. Ücretsiz olan etkinliğe bu şekilde katılmak istiyorsanız herhangi bir kayıt işlemine bile gerek yok.

3. Ankara Start-up Zirvesi Konuşmacıları / Yatırımcıları:

  • Ali Karabey / 212 & Galata Business Angels
  • Elbruz Yılmaz / BTS - Partners & Galata Business Angels
  • Ersan Özer / Uzmantv, Youlike
  • Hakan Baş / Lidyana, Krombera, Peak Games
  • Numan Numanbayraktaroğlu / 212 & Galata Business Angels
  • Tolga Tatari / Markafoni, Akinon
  • Yüksel Dibekoğlu / iLab

3. Ankara Start-up Zirvesi Programı

12:30 - Açılış
12:45 - Panel "Girişimcinin Yolu"
14:00 - Girişimci-Yatırımcı Buluşması
16:30 - Panel "Türkiye'de Yatırım İklimi"
17:30 - Final

Başvuru, Ön eleme ve Yatırım Süreci:

Web, Mobil veya Social Game girişimi olan ve yatırım almak isteyen girişimcilerin; web sitelerinin linkini ya da mobil applicationlarının ismini, kısa bir tanıtım yazısıyla birlikte 30 Kasım 2012 mesai bitimine kadar basvuru@ankarastartup.com adresine göndermeleri gerekiyor.

Başvuran projeler arasından bir ön eleme yapılacak ve 3 Aralık 2012 'de ön elemeyi geçen projeler açıklanacak. Ön elemeyi geçen başarılı projelerin sahipleri, 8 Aralık 2012'de yatırımcılar karşısında 6'şar dakikalık sunumlar yapıp, yatırım ya da mentörlük almaya çalışacaklar.

Zirve ve süreçler hakkında daha fazla bilgiyi www.ankarastartup.com adresinde bulabilir ya da organizatörler ile iletişim kurabilirsiniz. Unutmayın, başvurunuz için en önemli kriter fikrinizin prototip olması.

Haberimizi Ankara ve çevre illerde yaşayan ve prototip halinde iş fikri olan ve zirveyi yerinde solumak isteyen girişimciler başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor