İki Kadın Girişimciden Çocuklara Özel Proje; Çocuk Dükkanı!

Ülkemizde ve tüm dünyada güvenirliğini kanıtlamış, ciddiyetle tavsiye edilen ürünleri; tercih edilen marka, iyi fiyat ve samimi hizmet politikasıyla buluşturan Çocuk Dükkanı, tüm çocuklu ailelerin yeni alışveriş platformu olmaya aday. Uzun yıllardır profesyonel iş yaşamının içinde, deneyimli iki kadın girişimci Seçil Çetiner ve Çağrı Baykara tarafından kurulan www.cocukdukkani.com, değişen alışveriş alışkanlıkları ve platformlarına rağmen 'dükkan' ismini kullanmayı tercih ediyor. Heyecanlı, keyifli, işini çok severek yapan Seçil Çetiner ve Çağrı Baykara, yeni dönem alışverişte geleneksel bir his uyandırmak istediklerinin altını çiziyor. Detaylar haberimizde..

Çocuk Dükkanı, 0-12 yaş arası bebek, çocuk ve ebeveynlerin yeni online alışveriş sitesi. Ülkemizde ve tüm dünyada güvenirliğini kanıtlamış, ciddiyetle tavsiye edilen ürünleri; tercih edilen marka, iyi fiyat ve samimi hizmet politikasıyla buluşturan Çocuk Dükkanı, tüm çocuklu ailelerin yeni alışveriş platformu olmaya aday.

Uzun yıllardır profesyonel iş yaşamının içinde, deneyimli iki kadın girişimci Seçil Çetiner ve Çağrı Baykara tarafından kurulan www.cocukdukkani.com, değişen alışveriş alışkanlıkları ve platformlarına rağmen 'dükkan' ismini kullanmayı tercih ediyor. Heyecanlı, keyifli, işini çok severek yapan Seçil Çetiner ve Çağrı Baykara, yeni dönem alışverişte geleneksel bir his uyandırmak istediklerinin altını çiziyor: “Gelen her telefonu, her elektronik postayı çok yakın bir dosttan gelirmiş gibi sevinçle karşılayıp, özenle yanıt veriyor, her öneri, şikayet ve talebi sanki hayatımızı değiştirecek birer unsur gibi görerek değerlendiriyoruz. Profesyonel gücümüzün yanında amatör ruhumuzdan vazgeçmiyoruz. Semtinizde hep uğradığınız dükkanda siz yeni neler var bakarken, hani kahveniz çoktan söylenmiştir ya… İşte çocuk dükkanında da öyle hissetsinler istiyoruz.”

Bebeğinize Uygun Ürünleri Seçebilirsiniz

Anne, bebeğini karnında hissetmeye başladığı andan itibaren sadece onu düşünmeye başlar. Onun için hayal etmeye, endişelenmeye, geleceğini doğru şekillendirme arzusuyla araştırmaya ve bilgi edinmeye çalışır. Çocuk gelecektir. Onun gelişiminin her aşamasına ışık tutmak, hepimizin geleceğine ışık tutmak demektir. İşte bu özen duygusuyla yola çıkan www.cocukdukkani.com, hamilelikten başlayarak çocuğun gelişim süreci boyunca ebeveynlerin yanlarında olarak ihtiyaçlarını tespit etmesinde ve seçmesinde hayatlarını kolaylaştırıyor. Çocuk Dükkanı, doğum öncesinden başlayan zahmetli ve bir o kadar keyifli bu süreçte, ihtiyaç duyulan tüm alışverişinizde zahmetsiz ve uygun koşullarla güvenilir bir rehber olmayı amaçlıyor.

Çocuk Dükkanı'nda neler mi var?

Türkiye’de ve dünyada referans noktası olmuş Philips Avent, Nuk, Nuby, Fisher-Price, Disney, Playskool, Bebedor, Chicco, Kraft, Lansinoh, Sebamed, Nivea, Dr. Browns, Playdoh, Graco, Popolin, Milkway ve Plan Toys gibi güçlü markalar Çocuk Dükkanı güvencesiyle bir araya geliyor. Yaklaşık 2000 ürünün yer aldığı www.cocukdukkani.com, anne ve çocuklara, özel olmanın farkını yaşatacak bir alışveriş deneyimi sunuyor. Hamilelik sırasında ve sonrasında anne için gerekli tüm kişisel bakım ürünleri, anne sütünün sağlığını koruyan emzirme ürünleri, bebeğin sağlıklı beslenmesine yardımcı tüm araç- gereçler, keyifli banyo saatleri için bebek bakımı ve banyo ürünleri, emniyet ve taşıma için gerekli ekipmanlar, bebek ve çocuk gelişimi için eğitici oyuncaklar, kitaplar ve dahası Çocuk Dükkanı'nda sizi bekliyor.

Seçil Çetiner ve Çağrı Baykara'ya girişimlerinde başarılar diliyor, www.cocukdukkani.com'u; çocukları için online alışveriş yapabileceği mecralar arayan okurlarımız başta olmak üzere  tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorumlar

sevcan
sevcan

Oyuncak secimi biz yetişkinler için oldukça önemli ve hassas bir konu.Aldığımız oyuncaklar onların hayal gücünü etkilememesi açısından uzman bir şekilde alınması gerekiyor.https://buypasa.com dan çok rahat ve güvenli bir şekilde seçimimizi yapıyoruz. Ve size de tavsiye ediyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor