Fırsat Severler, İndirimli Kupon Kodlarınız Kuponly.Com'da!

Kuponly.com, 8 ay önce genç girişimci Emre Ulam tarafından kurgulanıp/geliştirilip, alışveriş sitelerinin indirim kuponlarını takip eden ve internetten kullanıcılarına indirim sağlayan kupon kodlarının yayınlandığı bir internet girişimi. Henüz 19 yaşında ki genç bir girişimci Emre Ulam'ın projesi Kuponly.com’da, alışveriş siteleri kendilerine bir mağaza oluşturarak, bu mağaza altında indirim kodlarını listeli bir şekilde müşterileriyle paylaşabiliyor. Ana sayfada hem de üye işletmenin sayfasında görüntülenebilen bu indirim kuponları sayesinde müşteriler, istedikleri işletmenin kampanyasından yararlanabilme imkânı sağlıyor. Detaylar haberimizde..

Kuponly.com, 8 ay önce genç girişimci Emre Ulam tarafından kurgulanıp/geliştirilip, alışveriş sitelerinin indirim kuponlarını takip eden ve internetten kullanıcılarına indirim sağlayan kupon kodlarının yayınlandığı bir internet girişimi.

Henüz 19 yaşında ki genç bir girişimci Emre Ulam'ın projesi Kuponly.com’da, alışveriş siteleri kendilerine bir mağaza oluşturarak, bu mağaza altında indirim kodlarını listeli bir şekilde müşterileriyle paylaşabiliyor. Ana sayfada hem de üye işletmenin sayfasında görüntülenebilen bu indirim kuponları sayesinde müşteriler, istedikleri işletmenin kampanyasından yararlanabilme imkânı sağlıyor.

Sistem Nasıl İşliyor?

Kendisine cazip gelen bir indirimi seçen müşteri “indirimi kullanmak için tıkla” butonuna tıkladıktan sonra alışveriş yapacağı siteye yönlendiriliyor. Burada gördüğü kırmızı renkteki kupon kodunu alışveriş sepeti kısmındaki ilgili kutucuğa giren müşteri bu şekilde belirlenen indirimden yararlanma şansı kazanıyor. Daha detaylı anlatım için ilgili sayfayı inceleybilirsiniz.

Yazar Yorumu: E-ticaret sektöründe popüler bir trend olan fırsat sitelerinde elenmelerin olduğunu son zamanlarda duyuyoruz. Duyacağız da. Çünkü bu elenmeler trendde değişim yaşadığının bir göstergesi. Bu değişimde daha gelişmiş altyapılarla kullanıcıya ulaşan daha özgün iş modellerinin etkisi var. (İsimlerini belirgin bir şekilde duyacağımız bu modelleri yeri geldiğinde ayrıca haber yapıyor oluruz.) Hal böyle iken sektöre gelen yeni girişimlerin bu trend değişimini önceden koklayabilmesi ve iş modellerini değişimlere göre kurgulayabilmesi gerekiyor. Bu birinci konu.

İkinci konu ise; siz hangi modeli kurgularsanız kurgulayın, fırsat trendi projelerde içerik daima kral. Yani kullanıcıların ekranlarına girmeyi başardığınız anda; kullanıcıyı tatmin edecek ve tekrar gelmesi için ikna edecek yoğunlukta bir içeriğiniz bulunması gerekiyor ki kullanıcınız üyeniz/müşteriniz haline gelebilsin. Genç girişimciler yeni girişimcilerinde içeriklerindeki yeterliliklere kesinlikle önem vermeli.

Kuponly.com haberi vesilesiyle genç girişimcilerimiz için bir kaç önemli noktaya değinmek istedim. Şimdi, siz değerli okurlarımızı bu genç girişimci kardeşimizin girişimini incelemeye ve görüşlerinizi/önerilerinizi yorum olarak yazımızın altına belirtmeye davet ediyorum.

Bu yeni girişim tanıtımı haberimizi fırsat sever okurlarımız başta olmak üzere, tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor