15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı, İkili Görüşmelerle Başlıyor!

Komşu ülkelerde, Orta Asya'da, Balkanlarda yaşayan ve Türkçe konuşan girişimciler ile ülkemizin bağlarını güçlendirmek için 2005 yılından bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Dışişleri Bakanlığının işbirliğinde Türkçe Konuşan Girişimciler Programı düzenleniyor. Bu sefer 15. si düzenlenecek olan programın ikili iş görüşmeleri ayağı başlıyor. 12-23 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Malatya ve Gaziantep illerinde düzenlenecek olan TOBB 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 22 ülke ve 5 özerk bölgeden 47 katılımcı iştirak edecek. Detaylar haberimizde..

Komşu ülkelerde, Orta Asya'da, Balkanlarda yaşayan ve Türkçe konuşan girişimciler ile ülkemizin bağlarını güçlendirmek için 2005 yılından bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Dışişleri Bakanlığının işbirliğinde Türkçe Konuşan Girişimciler Programı düzenleniyor. Bu sefer 15. si düzenlenecek olan programın ikili iş görüşmeleri ayağı başlıyor.

12-23 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Malatya ve Gaziantep illerinde düzenlenecek olan TOBB 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 22 ülke ve 5 özerk bölgeden 47 katılımcı iştirak edecek. Bugüne kadar bu  programlara  komşu ve akraba topluluklardan 500 iş adamı/iş kadını katılmış. Daha önceki programların detay bilgilerine ilgili TOBB sayfasından erişebilirsiniz.

Program kapsamında, konukları ülkemizin iş çevreleri ile buluşturabilmek amacıyla 5 adet ikili iş görüşmesi yapılması planlanmış. Konuk heyet üyelerinin ülkemiz firmaları ile bir araya gelmesini sağlamak üzere düzenlenecek toplantıların yer ve tarih bilgilerine TOBB duyuru dokümanından, ikili görüşmelere katılacak katılımcıların faaliyet alanları ve iletişim bilgilerine ilgili KOSGEB dokümanından erişebilirsiniz.

Görüşmeler ücretsiz olup, konuk girişimcilerle iş görüşmesi yapmak isteyen firma sahipleri ve/veya yöneticileri ve iştirak etmek isteyen tüm KOBİ'ler bu toplantılardan uygun olan birine katılmak üzere davetlidir.  Unutmayın görüşmeler 12-23 Eylül 2012 tarihleri arasında.

TOBB ve KOSGEB kaynaklı haberimizi global Türk dünyasıyla iş yapmak isteyen girişimcilerimiz ve kobilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor