"Girişimcilik Yüksek Lisans Programı" Özyeğin'de Başlıyor!

Özyeğin Üniversitesi, Girişimcilik Yüksek Lisans Programı eğitimine başlıyor. Girişimcilerin ve Akademisyenlerin bir "start-up" gibi kurdukları bu program, girişimlerini hayata geçirmek isteyen girişimciler için tasarlanmış. Her girişimcinin bilmesi gereken uygulanabilir teknik bilgileri içeren akademik ağırlıklı ders programının daha fazlası iş modeli geliştirme workshopları, yatırımcıya sunum pratikleri, mentorlar ve konuşmacılar ile desteklenerek bir sene içinde şirket kurulmasını sağlamayı amaçlıyor. Detaylar haberimizde..

Özyeğin ÜniversitesiGirişimcilik Yüksek Lisans Programı ile girişimci olmak isteyen adayları arıyor. Girişimcilerin ve Akademisyenlerin bir start-up gibi kurdukları bu program, girişimlerini hayata geçirmek isteyenler için tasarlanmış.

Her girişimcinin bilmesi gereken uygulanabilir teknik bilgileri içeren akademik ağırlıklı ders programının daha fazlası iş modeli geliştirme workshopları, yatırımcıya sunum pratikleri, mentorlar ve konuşmacılar ile desteklenerek bir sene içinde şirket kurulmasını sağlamayı amaçlıyor.

Şirket kurmayı planlayan girişimciler, kuracakları şirketin %5 hissesi karşılığında başvurabilecekleri “Çekirdek Sermaye Desteğine dönüştürülmüş Öğrenim Ücreti” programı sayesinde sadece 4,000 TL’ye Yüksek Lisans Programında öğrenci olabilecekler. 

8 Eylül’de başlayacak olan programda dersler Cumartesi günleri Altunizade Kampüsünde yapılacak ve kaçıranlar için online yayınlanacak. Bir sene sürecek olan bu programda girişimci adaylarının startup’larda ve kurumsal şirketlerde staj yapmalarının yanı sıra Özyeğin Üniversitesinin imkanlarından da faydalanabilecekler.

Başarılı girişimcilerin birebir mentorluk yapacağı öğrencilere, dönem içinde yapacakları hazırlıklar ile sene sonunda hem danışma kuruluna hem de yatırımcılara fikirlerini ve çalışmalarını sunma imkanı verilecek.

Özyeğin ÜniversitesiGirişimcilik Yüksek Lisans Programı hakkında daha fazla bilgi için Girişimcilik Yüksek Lisans Programı sayfasını ziyaret edebilir, program sunumunu inceleyebilirsiniz. Yüksek Lisans Programına başvuru için başvuru sayfasını kullanabilirsiniz.

Haberimizi yüksek lisans öğretimini girişimcilik üzerine yapmak isteyen okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor