Endeavor Türkiye, 2012 Ülke Girişimci Adaylarını Belirledi

Endeavor Türkiye Girişimci Seçim Süreci dâhilinde 2012 Endeavor Ülke Jürisi İstanbul’da 7 Ağustos 2012 Salı günü toplandı ve girişimci seçimleri gerçekleşti. Endeavor Yönetim Kurulu Üyesi ve Aragon Capital Yönetici Ortağı Işık Keçeci Aşur, Endeavor Danışma Kurulu Üyeleri Egon Zehnder International Yönetim Danışmanı Ayşe Güçlü Onur, Fevzi Gandur Denizcilik Genel Müdürü Cemil Gandur, Arkan&Ergin JPA International Kurumsal Finans Ortağı Doğan Taşkent, Hitite Microwave Corp. Türkiye Genel Müdürü Görkem Güven ve Endeavor’ın iş ortağı Bain&Co’nun Yönetici Ortağı Karaca Kestelli’den oluşan panelistler Endeavor Uluslararası Seçim Paneli’nde Türkiye’yi temsil edecek adayları belirledi. Soru cevap şekilde geçen mülakatlar ardından yapılan jüri oylamasında girişimci ruhu, iş modeli ve rol model etkileri dikkate alınarak değerlendirilen iki şirketi temsilen dört girişimci DriveYOYO-Berkman Çavuşoğlu, Can Turanlı, Yavuz Barkın ve Medimiks-Dr. Hakkı Kumuşoğlu Endeavor Ülke Adayı oldu. Detaylar haberimizde..

Endeavor Türkiye Girişimci Seçim Süreci dâhilinde 2012 Endeavor Ülke Jürisi İstanbul’da 7 Ağustos 2012 Salı günü toplandı ve girişimci seçimleri gerçekleşti.

Endeavor Yönetim Kurulu Üyesi ve Aragon Capital Yönetici Ortağı Işık Keçeci Aşur, Endeavor Danışma Kurulu Üyeleri Egon Zehnder International Yönetim Danışmanı Ayşe Güçlü Onur, Fevzi Gandur Denizcilik Genel Müdürü Cemil Gandur, Arkan&Ergin JPA International Kurumsal Finans Ortağı Doğan Taşkent, Hitite Microwave Corp. Türkiye Genel Müdürü Görkem Güven ve Endeavor’ın iş ortağı Bain&Co’nun Yönetici Ortağı Karaca Kestelli’den oluşan panelistler Endeavor Uluslararası Seçim Paneli’nde Türkiye’yi temsil edecek adayları belirledi. Soru cevap şekilde geçen mülakatlar ardından yapılan jüri oylamasında girişimci ruhu, iş modeli ve rol model etkileri dikkate alınarak değerlendirilen iki şirketi temsilen dört girişimci DriveYOYO-Berkman Çavuşoğlu, Can Turanlı, Yavuz Barkın ve Medimiks-Dr. Hakkı Kumuşoğlu Endeavor Ülke Adayı oldu.

DriveYOYO, girişimciler Berkman Çavuşoğlu, Can Turanlı ve Yavuz Barkın tarafından 2011 Aralık ayında kurulmuş. DriveYOYO ister saatlik, ister günlük şehrin farklı noktalarında park halinde hazır bulunan araçları online rezerve ederek, üyelik kartı ile kapılarını otomatik açıp kullanmanızı, işiniz bitince tekrar aynı yere getirip kartınız ile kapılarını kapatıp rezervasyonunuzu self-servis otomatik bitirmenizi sağlayan araç paylaşma hizmetinin Türkiye’deki uyarlaması. DriveYoyo’nun şu anda hizmet verdiği lokasyonlar Park Plaza Maslak, Akmerkez, Boğaziçi Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi KampüsleriKopuz Otopark , Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsüve Caddebostan.

Medimiks, 1993 senesinde Dr. Hakkı Kumuşoğlu tarafından bir  “Moleküler Diagnostik” şirketi olarak kurulmuş. Medimiksanser, kısırlık gibi spesifik hastalıkların tanısında kullanılmak üzere kitler üretmekte ve bu kitlerin kullanımı için gerekli labaratuar analiz sistemlerini teknik destek ve eğitimi ile birlikte müşterilerine sağlamakta. Medimiks aynı zamanda EUREKA tarafından desteklenen ilk Türk biyoteknoloji şirketi ünvanına sahip. Şirketin müşteri portföyünü üniversiteler ve hastaneler oluşturmakta.

Endeavor Ülke Adayları, Türkiye’yi temsilen düzenlenecek Endeavor Uluslararası Seçim Panellerine katılarak Türkiye ve dünyadan önde gelen risk sermaye şirketi temsilcileri, girişimcileri ve iş adamları ile tanışma ve şirketlerini değerlendirme fırsatı elde edecek. Uluslararası Seçim Panelinde belirlenecek Endeavor Girişimcileri yerel ve uluslararası rehber ağının sunduğu, kuruma özel 36 aylık Girişimci Hizmetleri Teknik Destek Programı’ndan faydalanacak.

Sizde girişim sahibi bir girişimciyseniz ve Endeavor girişimcilerinden birisi olmak istiyorsanız www.endeavor.org.tr adresinden gerekli bilgilere ve formlara ulaşabilirsiniz.

Seçilen girişimcileri tebrik ediyor, Endeavor kaynaklı bu haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor