Vakıfbank'dan Girişimci Kobilere Teknoloji Desteği

VakıfBank ile Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) arasında imzalanan “LUCA – Banka Hesap Hareketleri Entegrasyonu” işbirliği yürürlüğe girdi. İşbirliği ile Türkiye’nin ilk web tabanlı merkezi muhasebe sistemi LUCA’nın üyesi olan mali müşavirler ile onların müşterilerinin onay verdikleri VakıfBank’taki hesap hareketleri, LUCA muhasebe programına otomatik olarak aktarılacak ve böylece işletmelerin muhasebe işlemleri daha hızlı ve kolay gerçekleşecek. Detaylar haberimizde..

VakıfBank ile Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) arasında imzalanan “LUCA – Banka Hesap Hareketleri Entegrasyonu” işbirliği yürürlüğe girdi.

İşbirliği ile Türkiye’nin ilk web tabanlı merkezi muhasebe sistemi LUCA’nın üyesi olan mali müşavirler ile onların müşterilerinin onay verdikleri VakıfBank’taki hesap hareketleri, LUCA muhasebe programına otomatik olarak aktarılacak ve böylece işletmelerin muhasebe işlemleri daha hızlı ve kolay gerçekleşecek.

VakıfBank’ın KOBİ segmentindeki müşterilerinin faydalanacağı bu entegrasyon kapsamında, müşteri hareketleri, bir iş günü sonrasında otomatik olarak LUCA programında muhasebeleştirilebilecek. Otomatik entegrasyon olmayan hallerde uzun zaman ve yoğun emek harcanarak gerçekleştirilen hesap hareketleri muhasebeleştirme işlemleri, böylece kısa sürede ve en az emekle gerçekleştirilecek. Zaman ve emek kaybının engellenmesinin yanında, uzaktan çalışma imkanı ve manuel işlemlerden doğacak hataların önleniyor olması, hem mali müşavirlere hem de VakıfBank’ın KOBİ müşterilerine uygulamada güven ve rahatlık sağlayacak.

Yaklaşık 90.000 kullanıcısına aynı anda yüksek performanslı hizmet sunabilen LUCA’nın “Banka Hareketleri Entegrasyonu” projesi, sisteme üye olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler (SMMM) ile onların müşterilerine teknolojiye adaptasyon konusunda önemli katkı sağlayacak.

LUCA – Banka Hesap Hareketleri Entegrasyonu” uygulamasından, LUCA muhasebe programını kullanan mali müşavirler ile onların muhasebe kayıtlarını tuttuğu VakıfBank müşterisi tüm şahıs ve tüzel kişi KOBİ işletmeleri yararlanabilecek.

LUCA üyesi mali müşavirler ile hizmet verdiği müşterilerinin uygulamadan yararlanabilmesi için www.luca.com.tr üye giriş ekranından giriş yapılması, LUCA programı yönetici modülü içerisinden veya en yakın VakıfBank şubesinden temin edilebilecek yetki belgesinin doldurularak, VakıfBank şubelerine teslim edilmesi gerekiyor. Mali müşavirler ile müşterilerinin otomatik kayıt sistemi ile takip etmek istedikleri, VakıfBank’taki hesap numaralarını gösteren ve VakıfBank şubesi tarafından da onaylanmış olan yetki belgesinin bir örneğinin TÜRMOB’a fakslanması sonucunda işlemler başlatılıyor.

Henüz LUCA muhasebe programı kullanıcısı olmayan mali müşavirler, sisteme üye olmak için kendilerine en yakın meslek odasına başvurabilirler. Henüz VakıfBank müşterisi olmayan mali müşavirler ile onların hizmet verdiği KOBİ’ler en yakın VakıfBank şubesinde hesap açtırıp talepte bulunarak söz konusu imkandan faydalanabiliyorlar.

Sabah kaynaklı haberimizi kobi sahibi girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 5.810 kişi okudu.
Kategori: Mobil Teknolojiler, Bilişim / Teknoloji, Ulusal
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor