"Tutmayın Girişiyoruz" Gerilla Girişimcilik Yarışması Başlıyor!

Girişimci Gençler Derneği (GİGED) ve Girişimcilik Atölyesi, düzenli olarak yaptıları girişimcilik atölye çalışmalarından sonra düzenleyecekleri gerilla tipi yeni girişimcilik yarışması ile de ses getireceğe benziyor. 2 Haziran'da başlayıp süreç bitimi 30 Ağustos'a kadar İstanbul genelinde sürecek yarışmanın detayları ve başvuru bilgileri için Girişimcilik Atolyesi adresini ve Twitter profilini inceleyebilir, organizatorler olan Girişimci Gençler Derneği GİGED'ini www.giged.org.tr adresinden, Girişimcilik Atölyesi çalışmalarını http://www.giged.org.tr/girisim adresinden inceleyebilirsiniz. Detaylar haberimizde..

Girişimci Gençler Derneği (GİGED) ve Girişimcilik Atölyesi, düzenli olarak yaptıları girişimcilik atölye çalışmalarından sonra düzenleyecekleri gerilla tipi yeni girişimcilik yarışması ile de ses getireceğe benziyor.

“Tutmayın Girişiyoruz” Girişimcilik Yarışması

Son yılların bütün sektörlerde yönelim bulan akımı "girişimcilik". Kelime anlamı "iş yapan kişi" olarak nitelendiriliyor. Bu kavram sadece bizlere hayalimizdeki işi kurmayı hedeflemiyor. İçinde yenilikçilik, örgütlenme, araştırma, koordinasyon kavramları da yer alıyor. Bizler bu kavramları bilgi ve becerilerimizle birleştirdikten sonra geriye sadece hayalimizdeki iş modelini ortaya çıkartmak kalıyor. Tabi tüm bu girişimcilik macerası bu kadar kolay değil. Öncesinde büyük bir hazırlık aşaması var bunu aşmak veya işin mutfağına girmek hem fırıncı hem ekmek olmak gerekiyor. İşte ‘’Tutmayın Girişiyoruz’’ Girişimcilik Yarışması gençleri işin mutfağına davet ediyor.

"Tutmayın Girişiyoruz" Girişimcilik YarışmasıN2da genç girişimciler; öncelikle "deneme aşamasını" kendileri planlayıp, uygulayarak oluşturacakları takımlarıyla, belirli ürünleri "metro girişlerinde", "metrobüs çıkışlarında" tezgahlarında satarak insanlarla iletişimlerini, kendilerine güvenlerini, iş geliştirmeyi, satışı, pazarlamayı, girişimcilik ruhunu deneyimleyip öğrenecekler.

Bu Yarışma ve Projeniz Size Ne Kazandırır;

  • Strateji Geliştirmeyi,
  • İletişim Kurmayı,
  • Özgüven Geliştirmeyi,
  • Pazarlamayı ve Pazar Analizi Yapmayı
  • Kişisel Gelişiminizi
  • Liderlik Etmeyi ve Takım Olmayı
  • Kar-Zarar Hesaplamayı

Diğerlerinden Farkı Nedir?

Stajda öğrenemediklerinizi, iş hayatında kendinizi geliştirmek için bulamadığınız bu vakti bu yarışma ile deneyimleyebilirsiniz.

Nasıl Katılabilirsiniz?
Çok basit: takımını oluştur, ürününü belirle, tezgahını aç, yarışmaya başla!

2 Haziran'da başlayıp süreç bitimi 30 Ağustos'a kadar İstanbul genelinde sürecek yarışmanın detayları ve başvuru bilgileri için Girişimcilik Atolyesi adresini ve Twitter profilini inceleyebilir, organizatorler olan Girişimci Gençler Derneği GİGED'ini www.giged.org.tr adresinden, Girişimcilik Atölyesi çalışmalarını http://www.giged.org.tr/girisim adresinden inceleyebilirsiniz.

Haberimizi genç girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 5.953 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, STK, Yarışma
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor