Online Anaokulu Dersleri ile 7 Milyon $ Kazandırdı!

Anaokulu öğretmeni, bir internet sayfası üzerinden sattığı anaokulu konulu dersleri ile 700.000 dolar gibi hatırı sayılır bir servet yapmayı başardı.

700.000′e yakın kayıtlı kullanıcısı bulunan sitede 10.000′e yakın öğretmen, derslerini paylaşıyor ve bunun 6.000′e yakın bir kısmı da bu işten para kazanıyor. Şimdiye kadar öğretmenlere toplam 7 milyon dolar kazandıran site, eğlenceli ve bilgi içerikli bulmacalar da sunuyor.

Anaokulu öğretmeni, bir internet sayfası üzerinden sattığı anaokulu konulu dersleri ile 700.000 dolar gibi hatırı sayılır bir servet yapmayı başardı. İnternet sayfası üzerinden öğretmenlerin derslerini paylaşması için tasarlanmış olan Teachers Pay Teachers bir çok öğretmene ek gelir sağlaması için fırsat oldu.

           Teachers Pay Teachers Kurucusu Paul Edelman 

Derslerin bir kısmının ücretsiz olduğu, büyük bir kısmının da 5 ila 10 dolar arasındaki bir fiyattan satıldığı siteden büyük miktarda para kazanan öğretmenler de mevcut. Deanna Jump adında ve Georgia’da yaşayan bir anaokulu öğretmeni, bu site sayesinde 700.000 dolarlık bir servet kazanmayı başardı. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgisine ve bilgisine sunuyoruz.

Not: Yayınladığımız bu makale 2012 yılına aittir, dolayısıyla içerdiği bilgiler ve veriler yayınlandığı tarih itibariyle geçerlidir.

Bu içeriği 7.701 kişi okudu.
Kategori: Başarı Hikayeleri, Bilişim / Teknoloji, Ulusal
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor