İhracat Yapmak İsteyene Destek Devletten Gelecek

Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat ERGÜN geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Osmaniye ziyareti sırasında İhracat yapmak isteyen ancak destek bulmakta zorlanan firma ve şahıslara müjdeli bir haber verdi. Kaban ERGÜN yaptığı açıklama ile KOSGEB ile ülke içerisinde hızlı bir destek atağına girdiklerini, bu atağın İhracat yapmak isteyen ve projesini hazırlayan kişi ve firmalarda olumlu yönde katkılar sağladığını belirtti.

Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat ERGÜN geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Osmaniye ziyareti sırasında İhracat yapmak isteyen ancak destek bulmakta zorlanan firma ve şahıslara müjdeli bir haber verdi.

Kaban ERGÜN yaptığı açıklama ile KOSGEB ile ülke içerisinde hızlı bir destek atağına girdiklerini, bu atağın İhracat yapmak isteyen ve projesini hazırlayan kişi ve firmalarda olumlu yönde katkılar sağladığını belirtti.

Ülkemiz sınırları içerisinde faaliyet gösteren herhangi bir firma yada elinde yeterli derecede malı veya ürünü olan herhangi bir şahıs KOSGEB üzerinden irtibata geçerek dilerse İhracat için destek talebinde bulunabiliyor.

Bu sayede eğer proje yeterli ve başarılı görülürse bir kısmı Hibe olacak şekilde çeşitli metotlar ile yardım ve destekler sağlanmış oluyor. Ayrıca nakit desteklerin yanında bilgi birikimi noktasında da büyük bir destek sağlanmış oluyor.

Kısacası elinde projesi olan, bir miktar nakdi olan ve en önemlisi projesi kapsamında sunacağı bir hizmet olan herkes Yurt Dışına Satış için KOSGEB bünyesinde destek talebinde bulunabilir. Bu talep neticesinde de istediği işi yapacak desteği Devlet eli ile arkasında bulabilir.

Bu haberimizi kadın girişimcilerimiz başta olmak üzere yatırımcı ve girişimci okurlarımızın ilgi ve bilgilerine sunuyoruz.
Hasan Turgut Özdemir / Girişim Haber

Bu içeriği 5.994 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Destekleri, Ulusal

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor