Kobiler İçin Engelsiz E-Ticaret Buluşmasını Kaçırmayın!

Kalkınma Bakanlığı ve İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen, Türkiye Beyazay Derneği tarafından yürütülen, engellileri e-ticaret sektörüne kazandırma amacıyla hazırlanan ee-ticaret(engelsiz e-ticaret) projesi kapsamında 28 Mart 2012 Çarşamba günü kobiler için bir konferans düzenleniyor. Bir yıl süreli olarak hazırlanan proje 600 engelli için e-ticaret sektöründe iş umudu taşıyor. E-Ticaret eğitimini tamamlayan ortopedik, görme, süreğen, işitme-konuşma engelli katılımcılar hedefleri doğrultusunda girişimci olma veya kurumsal e-ticaret firmalarında istihdam edilme fırsatı yakalıyorlar.

Kalkınma Bakanlığı ve İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen, Türkiye Beyazay Derneği tarafından yürütülen, engellileri e-ticaret sektörüne kazandırma amacıyla hazırlanan ee-ticaret(engelsiz e-ticaret) projesi kapsamında 28 Mart 2012 Çarşamba günü kobiler için bir konferans düzenleniyor.

Bir yıl süreli olarak hazırlanan proje 600 engelli için e-ticaret sektöründe iş umudu taşıyor.  E-Ticaret eğitimini tamamlayan ortopedik, görme, süreğen, işitme-konuşma engelli katılımcılar hedefleri doğrultusunda girişimci olma veya kurumsal e-ticaret firmalarında istihdam edilme fırsatı yakalıyorlar.

Proje kapsamanında Türkiye Beyazay Derneği, e-ticaret eğitimini tamamlayan engellilerin istihdam edilmeleri için projeye destek veren ETİD(elektronik ticaret işletmecileri derneği) ile Kobiler için bir konferans düzenliyor. 28 Mart Çarşamba günü saat 10:00-12:30 arasında İstanbul Ticaret Üniversitesi’ nde düzenlenecek konferansın konusu “E-ticaret’ in kobiler için yarattığı Yeni Fırsatlar, e-ticaretin son dönem gelişmeleri, işini İnternete taşımak isteyenler için E-Ticaret”.  Programda işini e-ticarette büyüten gittigidiyor, ejoya ve e-bebek e-ticaret girişimciliklerini, deneyimlerini kobilerle paylaşacaklar.

Konferans sonunda e-ticaret sektörünün öncü firması Neticaret tarafından 1 kişiye 2600 TL değerinde E-ticaret paketi hediye edilecek.

Etkinlik Bilgileri
Konferans Adı: Kobiler İçin Engelsiz E-ticaret
Düzenleyen: ETİD(elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği) & Türkiye Beyazay Derneği
Tarih:10:00-12:30 28 Mart Çarşamba - 10:00-12:30
Yer: İstanbul Ticaret Üniversitesi Kampüsü Prof. Dr. İsmail Özaslan Konferans Salonu (Eski İTO Binası)

Etkinlik ile ilgili diğer tüm detaylar ve daha fazla bilgi için www.ee-ticaret.com sitesini inceleyebilirsiniz.

Bu harika sosyal sorumluluk etkinliğinde emeği geçen herkesi tebrik ediyor, girişimci engelli okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor