8. Girişimcilik Kongresi Başlıyor!

Bu yıl 8.’si gerçekleştirilecek olan Girişimcilik Kongresi’nde yine birçok iş adamı, üniversiteli gençlerle buluşacak. Kongre 3 Mart Cumartesi günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. MÜNBİT tarafından düzenlenen 8. Girişimcilik Kongresi, iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getiriyor. Bu yıl Microsoft Genel Müdürü Tamer ÖZMEN, MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad VARDAN, THY Genel Müdürü Temel KOTİL, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver YÜCEL, GYiAD Başkanı ve KAROTO YK Başkan Vekili Burcu AKDARI, ICF Üyesi ve İletişim Uzmanı Şaban KIZILDAĞ ve Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen BAĞIŞ gençlerle tecrübelerini paylaşacaklar.

Bu yıl 8.’si gerçekleştirilecek olan Girişimcilik Kongresi’nde yine birçok iş adamı, üniversiteli gençlerle buluşacak. Kongre 3 Mart Cumartesi günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Türk İş Adamları Genç Girişimcilerle Buluşmaya Hazırlanıyor

Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu ( MÜNBİT ) tarafından düzenlenen 8. Girişimcilik Kongresi, iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getiriyor. Bu yıl Microsoft Genel Müdürü Tamer ÖZMEN, MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad VARDAN, THY Genel Müdürü Temel KOTİL, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver YÜCEL, GYiAD Başkanı ve KAROTO YK Başkan Vekili Burcu AKDARI, ICF Üyesi ve İletişim Uzmanı Şaban KIZILDAĞ ve Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen BAĞIŞ gençlerle tecrübelerini paylaşacaklar.

Teknik gezilere de yer verilmiş 8.Girişimcilik Kongresi’nde bu kapsamda Siemens, Alarko Carrier, Hyundai, Turkuvaz Matbaa ve Honda ziyaretlerinin yanı sıra rehber eşliğinde Dolmabahçe Sarayı gezisi de yer alıyor.

Kongre anasponsoru AVEA olurken, medya sponsoru olarak Sabah Gazetesi ve A Haber yer alıyor. MÜNBİT 8.Girişimcilik Kongresi sponsorları arasında KuveytTürk Katılım Bankası, Üsküdar Gençlik Merkezi, Adstation, Secretcv de yer alıyor.

Kongre Programı

08.30 - 09.45 | KAYIT, AÇILIŞ,MÜNBİT Sunumu
09.45 - 10.00 | Muhammed AKPINAR –  MÜNBİT YK Başkanı
10.00 - 10.50 | Tamer ÖZMEN – MICROSOFT Türkiye Genel Müdürü
11.00 - 11.50 | Ömer Cihat VARDAN– MÜSİAD YK Başkanı
12.00 - 12.50 | Egemen BAĞIŞ – T.C. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci
13.00 - 14.00 | AÇIK BÜFE ÖĞLE YEMEĞİ
14.00 - 14.50 | Enver YÜCEL–BahçeşehirÜniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı
14.50 - 15.40 | Burcu AKDARI – GYİAD YK Başkanı ve KAROTO YK Başkan Vekili
15.40 - 16.00 | Kahve Arası
16.00 - 16.50 | Temel KOTIL – THY Genel Müdürü
17.00 - 17.50 | Şaban KIZILDAĞ – ICF Üyesi ve  İletişim Uzmanı
18.00 - 18.30 | KAPANIŞ,SERTİFİKA DAĞITIMI VE GÜNSONU
20.00 - 21.30 | MÜNBİT AKŞAM YEMEĞİ

Teknik Geziler: 2 MART 2012

  1. Honda Fabrikası
  2. Siemens Fabrikası
  3. Turkuaz Yayın (Sabah Gazetesi)
  4. Alarko CARRIER
  5. Hyundai Fabrikası

Sosyal Gezi: 2 MART 2012
Dolmabahçe Sarayı(Rehber Eşliğinde)

MÜNBİT 8. Girişimcilik Kongresi ile ilgili tüm detaylara www.munbit.org web adresinden ulaşabilirsiniz.

Katılım ücretli olduğu ve önceden kayıt gerektirdiği 8. Girişimcilik Kongresi için kayıt sayfasından kayıt olabilir, ücret ve iletişim bilgilerine MÜNBİT'in kongre sayfasından erişebilirsiniz.

Girişim Haber olarak kongreyi düzenleyen MÜNBİT'i tebrik ediyor, tüm katılımcılar için verimli bir etkinlik olmasını temenni ediyor, okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımla,

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 4.547 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Tanıtım Haberi, Ulusal
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorumlar

leyla
leyla
Çok verimli olacağına inanıyorum, kaydımı yaptım Smile
teşekkür ediyorum en güncel etkinlikleri paylaştığınız için.
sevgiler

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor