2012'nin İlk JCI Networking Buluşması 16 Şubat'ta

Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (Junior Chamber International ) İstanbul Şubesi networking etkinliklerine devam ediyor. JCI İstanbul ev sahipliğinde her yıl oldukça ilgi uyandıran networking etkinliklerine 2012 yılında da 16 Şubat 2012 günü Blackk Restolounge Social Networking adıyla başlıyor. Ulusal ve uluslararası bir çok networking deneyimi bulunan JCI, bu deneyimini yaptığı çalışmalar ile sizlerle buluşturmaya devam edecek.

Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından Genç Liderler ve Girişimciler Derneği  (Junior Chamber International ) İstanbul Şubesi networking etkinliklerine devam ediyor.

JCI İstanbul ev sahipliğinde her yıl oldukça ilgi uyandıran networking etkinliklerine 2012 yılında da 16 Şubat 2012 günü Blackk Restolounge Social Networking adıyla başlıyor. Ulusal ve uluslararası bir çok networking deneyimi bulunan JCI, bu deneyimini yaptığı çalışmalar ile sizlerle buluşturmaya devam edecek.

Networking Eğitimi

Edindiği uluslar arası tecrübe ve bilgi birikimi sayesinde JCI resmi eğitimleri arasında yer alan Networking, uluslar arası onaylı eğitmenleri vasıtası ile veriliyor. Bu eğitimi alan JCI üyeleri profesyonel iş hayatlarında da rahatlıkla iletişim içerisinde oldukları görülüyor.

Uluslar Arası Tecrübe

Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan, JCI (Junior Chamber International  Genç Liderler ve Girişimciler Derneği ), 200 bini aşkın üyesi ile dünyada 115 ülkede faaliyet göstermektedir. Küreselleşen dünyada, evrenselliği benimseyen ve dünya barışını destekleyen bir oluşum olan JCI, üyelerinin liderlik vasıflarını geliştirerek yaşadıkları toplumda pozitif değişime katkıda bulunmalarını hedefler. ICC, UNICEF, AIESEC gibi derneklerle de işbirliği içinde olan JCI, Jacques Chirac (Fransa Cumhurbaşkanı), Valerie Giscard Destaing (Fransa Cumhurbaşkanı), Willy de Clerk (AT Komisyon Başkanı),  Gerald Ford (ABD Başkanı), Paul Schulter (Danimarka Başkanı) gibi birçok önemli ismi de üyesi olarak kendi bünyesinde barındırmaktadır.

Katılım için http://jcigoestoblackk.eventbrite.com etkinlik sayfasından kayıt olmanız gerekiyor. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte katılımcıların etkinlik anındaki kendi masraflarını karşılayacağı belirtiliyor.

2012'nin İlk JCI Networking Buluşması'nı ilgi ve bilginize sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 4.064 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor