Girişimci Ruhlar Baybars Altuntaş İle Buluşuyor!

JCI İstanbul 'GİRİŞİMCİLİK GÜNLERİ' projesi kapsamında başlattığı 'GİRİŞİMCİ RUHLAR BULUŞUYOR' söyleşilerine bir girişimcilik gurusu ile daha devam ediyor. İlkini sizlere duyurduğumuz buluşmaların ikincisinin konuğu; Türkiye'nin öncü girişimcilerinden, Deulcom International'ın kurucusu ve Dragon's Den Türkiye'nin değerli yatırımcısı BAYBARS ALTUNTAŞ. İşte detaylar..

JCI İstanbul'un 'GİRİŞİMCİLİK GÜNLERİ' projesi kapsamında başlattığı 'GİRİŞİMCİ RUHLAR BULUŞUYOR' söyleşileri bir girişimcilik gurusu ile daha devam ediyor.

İlkini sizlere duyurduğumuz buluşmaların ikincisinin konuğu; Türkiye'nin öncü girişimcilerinden, Deulcom International'ın kurucusu ve Dragon's Den Türkiye'nin değerli yatırımcısı BAYBARS ALTUNTAŞ.

İstanbul Beyoğlu Belediyesi'nin sponsorluğu ile 'Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nde 7 Temmuz Perşembe akşamı ÜCRETSİZ gerçekleştirilecek bu önemli etkinliğe tüm JCI üye ve aday üyeleri davetli.
 
BAYBARS ALTUNTAŞ Kimdir?

1970 İstanbul doğumlu olan Baybars Altuntaş; Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünde okurken kurduğu 'Türkiye Franchising Derneği'  ve 'Deulcom International’ firması  ile Türk ekonomi dünyasında çok ses getiren çalışmalara imza attı. Özgün eğitim modeli ile çalışan Deulcom International;  ‘Eurowards En Hızlı Gelişen 3.Türk Markası’ olarak ekonomi dünyasında yerini aldı.

Türkiye’de ‘İnnovasyon Yaratan 40 Patron’dan biri seçilen ve hayat hikayesi TRT tarafından belgesel olarak yayınlanan; Sivil toplum çalışmalarına da çok önem veren Altuntaş; Girişim Konseyi Başkanlığı görevini tamamladıktan sonra; Beyoğlu Güzelleştirme Derneği Başkanlığı görevi sırasında gerçekleştirdiği ‘Beyoğlu: Girişim Vadisi’ projesi ile 'Sivil Toplum Girişimciliği Ödülü’ne layık görüldü.

Her yıl onlarca üniversitede  verdiği ‘Sıfırdan Nasıl Patron Olursunuz? ‘ konulu konferansı ile Türkiye çapında binlerce üniversite öğrencisine hitap eden Altuntaş, pek çok sivil toplum kuruluşu tarafından da çeşitli ödüllere layık görüldü. İzmir Yeni Asır Yayın Grubu tarafından da 'Girişimcilik Gurusu' ilan edilen Altuntaş, ayrıca KKTC tarafından 'Yılın Girişimcisi' seçildi.

ABD Başkanı Barack Obama’nın 26 – 27 Nisan 2010 tarihlerinde Beyaz Saray’da düzenlediği ‘ABD Başkanlık Girişimciler Zirvesi ‘ için dünya çapında seçilen ve Başkan Obama tarafından davet edilen 150 girişimciden biri oldu.

Zirvede ABD Başkanı Barack Obama ile bizzat görüşme şansı bulan Altuntaş, zirvenin değerlendirilmesi için 60 ülke/250 katılımcı arasından seçilerek CNN International canlı yayınına çıkan tek kişi oldu. 

Ülkemizde  eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak adına yabancı dil ve kariyer eğitimlerini tüm Türkiye’ye yayarak sektörlerin yetişmiş personel açığını kapatırken bölgesel istihdam sürecine de önemli katkılar koymayı hedefleyen Altuntaş; kurucusu olduğu Deulcom International markasının dinamik yatırımcılarla beraber franchising sistemiyle tüm Türkiye’ye yayılma çalışmalarını bizzat yürütmektedir.

Ne zaman  : 07.07.2011 Perşembe, saat 19.30

Nerede      : Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi ŞİŞHANE / İSTANBUL

Kontenjan : Sınırlı

LCV (katılım ve kayıt) için etkinlik afişini inceleyebilirsiniz.

Bu etkinlik haberimizi tüm girişimci okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor