Buluştrend Yaza Merhaba Diyor !

Girişimci adayı gençlerin ve ufku açık üniversite öğrencilerinin, başarılı girişimcilerle ve iş dünyasının tanınan marka isimleriyle bir araya gelip sohbet edebilmek fırsatı buldukları Buluştrend buluşmaları Yaza Merhaba! diyor. İşte detaylar..

Girişimci adayı gençlerin ve ufku açık üniversite öğrencilerinin, başarılı girişimcilerle ve iş dünyasının tanınan marka isimleriyle Ömer Ekinci organizasyonuyla bir araya gelip sohbet etme fırsatı buldukları Buluştrend buluşmaları Yaza Merhaba! diyor.

Bu ayın buluşması 25 Haziran Cumartesi günü saat 13:00-18:00 saatleri arasında Astoria Caffe Nero’da.

Peki bu ay kimler Buluştrend'de olacak?

Amerika’da Silikon Vadisi’nde birçok girişimin doğuşuna, büyümesine şahitlik eden, oradaki girişimcilik kültürünü yakından gören ve müşahade eden, FirsatbuFirsat.com kurucuları Oğuz Arslan ve Reyhan Çepik (Nam-ı diğer Vadideki Reyhan) Buluştrend'de olacaklar, Amerika’daki internet girişimciliğini Buluştrend katılımcılarına anlatacaklar. Başarılı girişimlerin hikayelerini, girişimciliğe bakış açısını, projelerin süreçlerini, kendi projeleri FirsatBuFirsat.com’a nasıl başladıklarını, nasıl geliştirdiklerini konuşma fırsatını kendileriyle bulabileceğiniz Buluştrend’in tek sürprizi FirsatBuFirsat.com kurucuları değil.

Başka birçok önemli konuk ve başarılı girişimci, gazeteci, akademisyenin de katılacağı Buluştrend’i kaçırmayın.

Bu kez saat 13.00’de başlayacak ve 18.00’e kadar uzuun uzun sohbet şansı bulabileceğiniz Buluştrend'in daha önceki buluşmalarını sitemizden siz değerli okurlarımıza duyurmuş ve buluşmaları kaçırmamaya gayret göstermiştik.

Girişim Haber ekibi olarak katılmayı planladığımız bu harikulade buluşmaya siz değerli okurlarımızı da davet ediyor, etkinliği tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımla,

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 4.035 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorumlar

oyun
oyun
Katılamadım ama katılan arkadaşlar için çok faydalı olmuş

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor