İSO'nun 2011 İnovasyon Ödüllerini Kaçırmayın!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından Türkiye'nin inovasyon altyapısının gelişimine ve inovasyon bilincinin Türkiye'de yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen "İSO İnovasyon 2011 Ödülleri" için başvuru süreci başladı ve devam ediyor. İşte detaylar..

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından Türkiye'nin inovasyon altyapısının gelişimine ve inovasyon bilincinin Türkiye'de yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen "İSO İnovasyon 2011 Ödülleri" için başvuru süreci başladı ve devam ediyor.

İSO tarafından yapılan açıklamaya göre ilki 2009 yılında verilen "İSO İnovasyon Ödülleri" ile, inovasyona dönük süreçleri benimseyerek, sürdürülebilir rekabet avantajına ulaşan başarı örneklerinin ödüllendirilmesi, bu tür yaklaşımların yaygınlaştırılması yoluyla Türk Sanayii'nin inovasyon yetkinliğinin artırılması, bu bağlamda inovasyonun ticari getiri avantajı olarak öne çıkartılması amaçlanıyor.

"İSO İnovasyon Ödülleri" kapsamında, diğer inovasyon ödüllerinden farklı olarak, sadece ticari başarı ve ürüne bakılarak değil sanayi firmaları bünyesinde oluşturulan inovasyon ortamı da;

  • Liderlik,
  • Stratejik Planlama,
  • Bilgi,
  • İnsan Kaynağı,
  • Süreçler
  • İş Sonuçları

ana başlıklarında değerlendirecek ve ödüllendirecek.

Ödül başvurusunda bulunan sanayi kuruluşları, başvurularının değerlendirilmesi sonucunda, inovasyon yetkinlikleri ve geliştirmeye açık alanları konusunda bilgi edinme imkanına da sahip olacak.
Ödüller için ön başvurular 1 Temmuz 2011 tarihine kadar internet üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

İSO İnovasyon Ödülleri'nin başvuru kriterleri, başvuru süreci, değerlendirme süreci, ödül kategorileri, takvim ve irtibat bilgileri için www.iso.org.tr/inovasyonodulleri adresini inceleyebilirsniz.


İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen bu güzel yarışmayı, inovatif (yenilikçi) fikir sahibi girişimci ve yatırımcılarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgilerine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımla,

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 3.818 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, İnovasyon, Yarışma, İş Dünyası
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor