Mesiad'dan Mahfuz Okalin'e Yılın Girişimci İş Adamı Ödülü Verildi

Starpet’in Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Okalin, Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD) tarafından “Yılın Girişimcisi” seçildi. Okalin, düzenlenen tören ile MESİAD Yılın Girişimci İş Adamı Ödülü’nü aldı. Ekonomi ve istihdam alanında fark yaratan işletme sahiplerine verilen ve bu yıl 7.’si düzenlenen Yılın Girişimci İş Adamı Ödülü’ne layık görüldü. İşte detaylar..

Starpet’in Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Okalin, Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD) tarafından “Yılın Girişimcisi” seçildi. Okalin, düzenlenen tören ile MESİAD Yılın Girişimci İş Adamı Ödülü’nü aldı. 

Ekonomi ve istihdam alanında fark yaratan işletme sahiplerine verilen ve bu yıl 7.’si düzenlenen Yılın Girişimci İş Adamı Ödülü’ne layık görüldü. Starpet Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Okalin, 2010 yılında Mersin ve Türkiye çapında yaptığı çalışmalar ve gerçekleştirdiği atılımlar ile Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD) tarafından Yılın Girişimci İşadamı ödülünü alırken, Mersin şirketleri arasında da en hızlı büyüyen ve en çok yatırım yapan iş adamı oldu. Okalin ödülünü Mersin Sanayi Ticaret Odası Başkanı Faik Burak Gazi’den aldı. 

Toplumu ilgilendiren sosyal, ekonomik ve kültürel sorunlara karşı projelerle çözümler sunan MESİAD’ın 7. Yılın İş Adamı ödülünü alan Starpet Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Okalin, ödül töreninde yaptığı konuşmada, bu ödülü almaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirtti. Okalin, “Starpet, akaryakıt sektöründe uzun yıllar faaliyet gösteren Okalin Ailesi tarafından 2005 yılında kuruldu. 2002 yılında ana dağıtım şirketi olarak faaliyete başlayan firmamızı gelecekte bir dünya markası yapmak için “Starpet” adı verdik. İlk olarak 2005’te lisansımızı aldık ve ilk istasyonumuzu da Mersin’de açtık” dedi. Okalin, Starpet’in yüzde 100 yerli sermaye ile kurulduğunu belirterek, “Starpet olarak yurt içinde yeni istasyonlar ile hızla büyüyoruz. Bugün akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren 54 firma arasında ilk 15’in içinde yer alıyoruz” dedi. 

Okalin, Starpet’in müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarda bulunduğunun altını çizerek, “2002’den bu yana çözüm odaklı projeler üretiyoruz ve planlı bir şekilde büyüyoruz. Asıl amacımız, müşterimize uygun fiyata, yüksek kalitede ürün sağlamaktır. En önemli farklılıklarımız ise güvenilirlik, ulaşılabilirlik, vizyon sahibi olmak, şeffaflık, kurumsallık ve kalıcılıktır. Sürekli ve hızlı  gelişen, her daim yeniliğe açık firmamız, bundan böyle de istikrarlı büyümesine devam edecektir. Şu an 450 istasyon ile hizmet veriyoruz. Sürekli ve hızlı  gelişen, her daim yeniliğe açık olan Starpet, bundan sonra da istikrarlı büyümesine ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaya devam edecektir” dedi. 

Okalin, “Mersin’den doğup, tüm Türkiye’ye ulaşmak bizi inanılmaz mutlu ediyor. MESİAD’dan aldığımız bu ödül, Starpet ailesinin istikrarlı ve kararlı çalışmasının bir sonucudur. Bizim için çok büyük bir anlam ifade eden bu ödül’ün, Starpet ailesinin her bir ferdine, bundan sonra da işlerine dört elle sarılıp, daha büyük bir şevk ve azimle çalışmaları için güç vereceğine inanıyorum” dedi. 

Starpet’in Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Okalin'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 7.123 kişi okudu.
Kategori: Başarı Hikayeleri
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorumlar

izzet okalın
izzet okalın
tebriker okalin ailesı senınle gurur duyar başarıların davamını dileriz bir okalın ferdi olarak starpetle göğsumu kabarıyor yolunuz açık olsun atışalanındekı şubenız hayırlı olsun

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor