FikirSizler'in 4. "Fikir Toplama Kampı" Kocaeli'nde!

2009 yılında kurulan ve farklı üniversite gençlerinden oluşan FikirSizler, ana projeleri olan FTK’nın (Fikir Toplama Kampı) 4.sünü 12-15 Mayıs 2011 tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi öğrencileri için Kocaeli İzmit Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirecek. İşte detaylar..

2009 yılında kurulan ve farklı üniversite gençlerinden oluşan FikirSizler, ana projeleri olan FTK’nın (Fikir Toplama Kampı) 4.sünü 12-15 Mayıs 2011 tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi öğrencileri için Kocaeli Sanayi Odası'nda gerçekleştirecek.

FTK’01 ve FTK’02 İstanbul’da, FTK'03 ise Giresun'da gerçekleştirilmişti. Bu kamplardan sonra ortaya çıkan projeler üzerinde çalışmalar devam etmekte olup, hayata geçirilen fikir projeleri olmuş bile.

Peki Fikir Toplama Kampı'nda Neler Yapılır ?

Üniversite öğrencilerinden oluşan takımlar ile, fikir üretip, fikirlerin proje haline getirildiği bir kamp modeli. Gelen talepler doğrultusunda oluşan Bilişim, Girişim, Reklam-Pazarlama, Eğitim ve Kültür-Sanat gibi konulardan oluşan en fazla 6 kişilik takımlar ile Fikir haftası başlar, beyin fırtınaları yapılır, fikirler üretilir, ortaya çıkan fikirler proje haline getirilir. Siz haftasında ise yaratıcı sunumlar ile genç girişimcilere sunulan projeler, genel ve birebir eğitimler ile profesyonellik kazanır. FTK’dan sonra ise, projeyi hayata geçirme ve markalaşma aşaması başlar.

FikirSizler "Fikir Toplama Kampı" Neyi Hedefliyor?

FikirSizler, FTK’04 Kocaeli ile daha önce Giresun ve İstanbul’da da olduğu gibi diğer illerde de girişimci ve üretken gençleri ortaya çıkarmayı, gerek üniversitelere, gerek yerel yönetimlere, gerekse de yöre halkına maddi veya manevi olarak katkı sağlayacak projelerin çıkışına ön ayak olmayı hedeflemekteler.

İşte Kocaelili gençlere ve öğrencilere FikirSizler'in çağrısı;

Kocaeli Üniversiteli!
Üniversitedeyken;
Uyanmaya, harekete geçmeye,
Çılgınlar gibi fikir üretmeye,
Yeni fikirler peşinde koşarken yorulmaya; beyninin sınırlarını görmeye,
Ürettiğin fikirleri proje haline getirmeye ,
Projeni hayata geçirip şirket kurmaya,
Üretirken eğlenmeye ,
Genç , başarılı , FikirSiz bir girişimci olmaya,

HAZIR MISIN?!

Tüm Kocaeli Üniversiteli gençler; girişim, bilişim, inovasyon, kültür sanat, reklam ve pazarlama gibi ilgi duyduğunuz birçok alandan birinde takım arkadaşlarınızla fikir üretmeye hepinizi bekliyoruz. Fikir Toplama Kampı 04’e gelirken yanınıza hayal gücünüzü ve “neden olmasınlarınızı” almayı unutmayın!

4 Gün sürecek kampımızın ilk günü kokteyl , ikinci ve üçüncü günleri başvuru formunda seçeceğiniz ilgi alanlarınızdan birinde fikir ve proje üretimi, son gününde de proje sunumları ve eğitimler gerçekleşecektir.

Fikir Toplama Kampı hakkında daha detaylı bilgi için: http://www.fikirtoplamakampi.com/
FikirSizler hakkında ayrıntılı bilgi için: http://fikirsizler.com/

Girişim Haber olarak bu faydalı ve güzel etkinliği, fikir paylaşma fırsatını; Kocaeli Üniversitesi öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin ve tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 3.735 kişi okudu.
Kategori: Eğitim / Üniversite, Etkinlik, İş Fikirleri
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor