Groups Endeavor Ulke Adayi Secildi

Endeavor Derneği Türkiye Ofisi, Etkin Girişimcileri tespit edip desteklemeye devam ediyor. 30 Mart Çarşamba günü Endeavor ofisinde gerçekleşen mini jüride Grou.ps şirketi ile Emre Sokullu Endeavor Ülke Adayı seçildi.

Endeavor Derneği Türkiye Ofisi, Etkin Girişimcileri tespit edip desteklemeye devam ediyor. 30 Mart Çarşamba günü Endeavor ofisinde gerçekleşen mini jüride Grou.ps şirketi ile Emre Sokullu Endeavor Ülke Adayı seçildi.

Endeavor Girişimcisi Adayı Emre Sokullu ve firması Grou.ps 30 Mart Çarşamba günü Endeavor jürisi tarafından değerlendirildi. Grou.ps’un Endeavor Ülke adayı seçildiği jürinin üyeleri arasında Endeavor Yönetim Kurulu Üyesi ve Girişimci Seçim Komitesi Başkanı Işık Keçeci Aşur (Aragon Capital), Endeavor Danışma Kurulu Üyesi ve Girişimcisi Nevzat Aydın (yemeksepeti.com) ve Endeavor Danışma Kurulu Üyesi Ziya Alemdar (Pro-ad) vardı. Grou.ps Endeavor Girişimci Şirketi olabilmek için 17-19 Mayıs tarihlerinde Londra’da gerçekleşecek Endeavor Uluslararası Seçim Paneli’ne Türkiye’yi temsilen katılacak.

Girişimci ruhu, iş modeli ve örnek olma potansiyeli dikkate alınarak değerlendirilen Emre Sokullu’nun şirketi Grou.ps, üyelerinin ortak ilgi alanları etrafında grup halinde enteraktif  iletişim kurmasını sağlayan kendin  oluştur formatında bir sosyal medya platformudur. Flickr, del.icio,us ve Google maps ile olan bağlantılarıyla bloggerlar başta olmak üzere bir çok kişinin ilgisi çeken Grou.ps  açıldığı ilk günden 1200 üyeyle başlayarak bugün 6 milyon üyeye ulaşmıştır. Grup başına ortalama 40 üye ile 200.000 gruba ev sahipliği yapmaktadır.

Yeni Endeavor Ülke Adayı Grou.ps, Endeavor 2011 Kış Jürisinde seçilen Ülke Adayları ilio ve ciceksepeti.com ile birlikte Türkiye’yi temsilen 17-19 Mayıs’ta Londra’da düzenlenecek Endeavor Uluslararası Seçim Paneline katılacak. Girişimciler Türkiye ve dünyadan önde gelen risk sermaye şirketi temsilcileri, girişimcileri ve iş adamları ile tanışma ve şirketini değerlendirme fırsatı elde edecekler. Uluslararası Seçim Panelinde belirlenecek Endeavor Girişimcileri yerel ve uluslararası rehber ağının sunduğu, kuruma özel 36 aylık Girişimci Hizmetleri Teknik Destek Programı’ndan faydalanacaklar.

Girişim Haber ekibi olarak Emre Sokullu ve Grou.ps'a başarılar diliyoruz. Haberimizi girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgisine ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 6.122 kişi okudu.
Kategori: Başarı Hikayeleri, Bilişim / Teknoloji, Yarışma
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor