Mekan Tanıtım Platformu İstanbulale.com Yayında

İnternet dünyasına yeni bir web girişimi. Bir grup gencin, yedikleri, içtikleri, gittikleri ve eğlendikleri mekanları tanıtmak için yapmış oldukları mekan tanıtım ve sosyal paylaşım sitesi.

İnternet dünyasına yeni bir web girişimi katıldı. Bu yeni girişim; bir grup gencin, yedikleri, içtikleri, gittikleri ve eğlendikleri mekanları tanıtmak için yapmış oldukları mekan tanıtım ve sosyal paylaşım sitesi olan istanbulale.com.

İstanbul'da en çok ziyaret edilen, kültürel, edebi, interaktif ve kültür kafecilik anlayışı ile hareket eden mekanların olduğu bir web girişimi. Dünya başkenti İstanbul'un tarihi, turistik, kültürel, modern ve interaktif mekanlarının tanıtıldığı ve bir tık uzağınızdaki mekan tanıtım platformu.

İnternet sitemiz öğrencilerin, entelektüel kafecilerin, ailelerin ve kültürel bir sosyal paylaşımda bulunmak isteyen bütün İstanbullu ve İstanbul aşıklarının buluştuğu bir mekan olma yolunda hızla ilerliyor.

Bir grup gencin kendilerine uygun, arkadaşları ile gidebilecekleri, sosyal paylaşımlarda bulunabilecekleri, kültür sohbet yapabilecekleri ya da yapmış oldukları çalışmaların toplantılarını yapacakları rahat, güzel, fazla ticari kaygıları olmayan mekânları araştırmaları ile ortaya çıkmış bir projenin adı.

İstanbulale lale ve İstanbul ekseninde; zaman, mekân ve lale kavramının örtüştüğü bir projenin adı olarak düşünüldü ve o şekilde hayata geçirildi. İstanbul medeniyetlerin beşiği ve dünya başkenti, bu nedenle her bir köşesi ayrı bir güzellik ve ayrı bir mekân. Bizlerde istanbulale ekibi olarak bütün bu güzellikleri ortaya çıkarmak ve İstanbulluların ve İstanbul aşıklarının hizmetine sunmak için böyle bir çalışma yürüttük.

Sitemizde tarihi ve doğal güzelliklerin paylaşıldığı içerikler, mekan tanıtımları, İstanbul ile ilgili kültür-sanat ve eğitim haberleri, İstanbul ile ilgili edebi yazılar, İstanbul ile ilgili en güzel fotoğraflar, İstanbul'un en gözde alışveriş merkezleri yer alacak. İstanbulale.com İstanbul da gidilecek en güzel yerlerin paylaşılacağı interaktif bir sosyal paylaşım sitesi olması hedefleniyor.

Sevgi ve Saygılarımızla
Hasan Turgut Özdemir / Girişim Haber

Bu içeriği 6.008 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Yeni Girişim

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor