Aytül Erçil'in Şirketi Vistek Endeavor Girişimcisi Oldu

Endeavor Derneği, gerçekleşen 38. Uluslararası Seçim Paneli sonucunda destekleyeceği yeni girişimcileri seçti. Yedi ülkeden 19 şirket arasında 14’ü Endeavor Girişimci Şirketi seçildi. Seçilen girişimci şirketlerden biri Türkiye’den katılan Vistek ISRA Vision-Aytül Erçil oldu. Türk iş dünyasının önde gelen isimleri tarafından kurulan, ekonomik gelişime ivme kazandırmak amacıyla etkin girişimcileri tespit edip destekleyen Endeavor Derneği’nin 38. Uluslararası Seçim Paneli 23-25 Mart 2011 tarihleri arasında Meksika’da gerçekleşti.

Endeavor Derneği, gerçekleşen 38. Uluslararası Seçim Paneli sonucunda destekleyeceği yeni girişimcileri seçti. Yedi ülkeden 19 şirket arasında 14’ü Endeavor Girişimci Şirketi seçildi. Seçilen girişimci şirketlerden biri Türkiye’den katılan Vistek  ISRA Vision-Aytül Erçil oldu.

Türk iş dünyasının önde gelen isimleri tarafından kurulan, ekonomik gelişime ivme kazandırmak amacıyla etkin girişimcileri tespit edip destekleyen Endeavor Derneği’nin 38. Uluslararası Seçim Paneli 23-25 Mart 2011 tarihleri arasında Meksika’da gerçekleşti. Uluslararası Seçim Paneli’nde (USP) Türkiye, Arjantin, Brezilya, Kolombiya Meksika, Mısır ve Şili olmak üzere toplam yedi ülkeden 19 şirketi temsilen 29 girişimci değerlendirildi. Bu şirketlerden 14’ü Endeavor Girişimci Şirketi seçildi. Türkiye’den katılan Vistek ISRA Vision şirketiyle Aytül Erçil’in seçilen girişimciler arasında olması gurur vericiydi.

Seçimde 6 Farklı Ülke'den 24 Panelist Yer Aldı

Seçime katılan 24 panelist ise A.B.D., Arjantin, Brezilya, Meksika, Şili ve Türkiye olmak üzere toplam  yedi farklı ülkeden tanınmış üst düzey yönetici, yatırımcı, girişimci ve iş adamından oluştu. Vistek’i değerlendiren panelistler arasında Ernst&Young Meksika Başkanı Alberto Tiburcio,  Grupo Marti SAB Direktörü Carlos Gomez, Greycroft LLC Ortağı Dana Settle, Grupo Direct Kurucusu ve CEO’su Daniel Heise, Untitled Kurucusu ve CEO’su Gina Bianchini ve Endeavor Türkiye Danışma Kurulu Üyesi, Atlas Corporate Finance Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünsal yer aldı.

Yapay Görme Sistemleriyle İnsana Özgü Hatalara Çözüm

Aytül Erçil ve Vistek ISRA Vision bilimsel ve teknik geçmişi ile geniş endüstriyel tecrübesi sayesinde, iş hayatında teknolojiden yararlanmak isteyen müşterilerinin yapılması zor projelerinde en uygun yapay görme çözümlerini sunar. Müşterilerine uygun tasarlanmış yapay görme sistemleri ile kontrol işlemlerini düşük maliyetli ve insana özgü dalgınlık, sıkılma, tutarsızlık gibi problemleri doğurmadan yapar ve toplanan bilgileri firma içi bilgi sistemine ileterek istatistiksel süreç kontrolü yapmanızı sağlar.

CNBC-e Endavor Seçim Süreci: Uzun Soluklu Bir Maraton

Endeavor Türkiye’nin seçim sürecine CNBC-e de destek veriyor. CNBC-e Endeavor Seçim Süreci uzun soluklu bir maraton ve bu maratonun her kademesi, girişimci için bir danışmanlık hizmeti olarak tasarlanıyor. Endeavor, her yıl kendi sektörlerini, endüstrilerini ve toplumlarında değişim öncülüğü yapan yüzlerce Etkin Girişimci adayı ile seçim sürecinde görüşmeler yapıyor. Her aşamasında girişimciye değer katmak üzere tasarlanan Endeavor Türkiye CNBC-e Girişimci Seçim Süreci, dört adımdan oluşuyor. Girişimcinin her aşamasında edindiği geri bildirim, iş geliştirme ve networking imkanları bu seçim sürecini özgün bir deneyim kılıyor.

Seçilen Endeavor Girişimcileri vizyon, uygulama becerisi ve liderlik vasıflarına sahip azimli, açık fikirli ve etik değerleri olan kişiler, iş modelleri ise sürdürülebilir, ölçeklendirilebilir, rekabet üstünlüğüne sahip, sosyal etki yaratacak ve iktisadi kalkınmaya katkı sağlayacak nitelikte oluyor. Endeavor seçilen girişimcilere kişiye özel bir teknik destek paketi sunuyor.  Bu paket çoğu girişimcinin büyüme aşamasında karşılaştığı yatırım kaynağı, liderlik beceri, iletişim ağı ve yasal destek ihtiyaçlarını karşılamada fayda sağlamak amacıyla oluşturuluyor.  Seçim Sürecini destekleyen CNBC-e’ye de 2010’dan beri seçilen girişimcilere ihtiyaçları doğrultusunda bünyelerindeki medya mecralarında ücretsiz yer vererek destek sunacaktır.

Haberimizi girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgisine ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 5.911 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Destekleri, İş Fikirleri, Reel Sektör, Ulusal, Yatırım
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor