STSO Başkanı Genç Girişimcilere Destek Verecek

Gençlerin yürüttükleri projeleri çok önemsiyoruz. Burası TOBB'a bağlı kamu kurumu. Saydığınız bütün projelere bizi ortak yapabilirsiniz. Beraber çalışabiliriz. Yasal çerçeveler içerisinde yapacağınız tüm çalışmalara destek olmaya hazırız. Sizlere katkı vermek bizi de oldukça mutlu eder. Yeter ki toplumumuza faydalı projeler üretelim. Bunlara destek bizim görevimizdir.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Samsun Şubesi'nin yeni yönetimini kabulünde destek sözü verdi.

Dünyada 18-40 yaş arası gençlerin liderlik ve girişimcilik becerilerini artırmak amacıyla kurulan Junior Chanber International (JCI), Türkçe ismiyle Genç Liderler ve Girişimciler Derneği'nin Samsun Şubesi'nde göreve gelen yeni yönetim kurulu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ziyaret etti. JCI Samsun Şubesi'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çakır, yürütecekleri çalışmalar ve projeler hakkında Başkan Salih Zeki Murzioğlu'na bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Gençlerin yürüttükleri projeleri çok önemsiyoruz. Burası TOBB'a bağlı kamu kurumu. Saydığınız bütün projelere bizi ortak yapabilirsiniz. Beraber çalışabiliriz. Yasal çerçeveler içerisinde yapacağınız tüm çalışmalara destek olmaya hazırız. Sizlere katkı vermek bizi de oldukça mutlu eder. Yeter ki toplumumuza faydalı projeler üretelim. Bunlara destek bizim görevimizdir." dedi. 

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Samsun Şubesi Başkanı Murat Çakır ise tüzük gereği yönetim kurullarının her yıl değiştiğini söyledi. 

Derneğin, yaşları 18-40 arası gençlerin, liderlik ve girişimcilik becerilerini artırmak amacıyla kurulduğunu belirten Çakır, "Derneğimiz dünyanın 115 ülkesinde faaliyet gösteriyor. Derneğimiz ayrıca BM'nin logosunu kullanmaya tek yetkili. Ticaret ve Sanayi Odamızla birlikte projelerimizi hayata geçirebilmek bizim için çok önemli. Birlikteliğimizi proje üretir hale getirmek istiyoruz. Senatörlerimiz ve eğitmenlerimiz vasıtasıyla eğitimler düzenleyeceğiz. Bunlardan ikisi aile şirketlerinde kurumsallaşması ve sosyal sorumluluk üzerine olacak. Bunun dışında gerek kendi bünyemiz gerekse bağlantılarımız vasıtasıyla büyükelçiler, ticari ataşeler, konsolosluklar veya ülkelerin ticaret ajanslarını Samsun'a getirmek istiyoruz. Hatta bu konuda fazla bilinmeyen ülkeleri tercih etmek istiyoruz. Bu projemize Kamboçya ile başlamak istiyoruz. Ayrıca Türkiye çapında önemli firmaların CEO'larını veya genel müdürlerini Samsun'a getirmeyi düşünüyoruz." açıklamasında bulundu.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu genç girişimcilere destek olma sözünden ötürü tebrik ediyoruz. Cihan kaynaklı haberimizi girişimcilerimizin ilgisine ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 3.856 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Destekleri
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor