Sanal Ofislerde Proje Üretmeye Ne Dersiniz?

Avrupa ve Orta Doğu pazarlarının birleşme noktası olan Türkiye’de hızla büyüyen, küresel iş ağını Türk müşterilerine de sağlamayı hedefleyen Servcorp, Türkiye’deki gelişmiş IT ve iletişim çözümlerine yeni bir yaklaşım katacağa benziyor..

Sanal Ofis çözümleri üreten Servcorp firması Türkiye'deki ilk merkezini Nişantaşı Louis Vuitton Orjin Binasında hizmete açtı.

Avustralyalı gayrimenkul uzmanı Alfred Moufarrige tarafından 1978 yılında kurulan Servcorp, ilk hazır ofisini 1978’de Sidney’de açtı. Bugün 7 farklı ülkede 128 lokasyonda, yaklaşık 30,000 müşterisi olan, IT ve iletişim altyapılarına yaptığı yatırımlarla müşterilerine efektif ve verimli şekilde çalışmaları için destek veren Servcorp Türkiye piyasasına da giriş yaptı.

İlk ofisini Nişantaşı semtinin kalbi, Abdi İpekçi caddesi üzerindeki Louis Vuitton Orjin binasında açan Servcorp, müşterilerine çalışma kolaylığı sunuyor. 

Avrupa ve Orta Doğu pazarlarının birleşme noktası olan Türkiye’de hızla büyüyen, küresel iş ağını Türk müşterilerine de sağlamayı hedefleyen Servcorp, Türkiye’deki gelişmiş IT ve iletişim çözümlerine yeni bir yaklaşım katacağa benziyor.. 

“Türkiye; ticaret rotasının merkezi”

Servcorp İstanbul Genel Müdürü Laudy Lahdo İstanbul’a yapılan yatırımların gün geçtikçe arttığına dikkat çekti: ”İstanbul pazarına girdiğimiz için çok heyecanlıyız. Burada müşterilerimize kendilerine, Avrupa ve Orta Doğu pazarlarının her ikisine de yakınlığıyla bilinen dünya ticaret rotalarının birleştiği noktada yer edinme fırsatı sağlayacak mükemmel bir iş adresidir. İstanbul’daki müşterilerimize Servcorp’un dünya çapındaki en iyi adreslerinin hızla büyüyen küresel iş ağını sağlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu çok uluslu bir organizasyonun son derece sistematik altyapısını sağlayan iş ağı sayesinde onlar esas iş hedeflerine yoğunlaşırken Servcorp’un küresel ofis ağlarını da kullanma fırsatı bulacaklar.”

“İstanbul’daki ofisiniz hazır”

Hazır ve sanal ofis sistemleriyle özellikle İstanbul’da ofis açmak isteyen küçük, orta ya da büyük ölçekli kuruluşları hedefleyen Servcorp pek yakında Levent Tekfen Tower’da yeni merkezini hizmete açacak.

Sanal ofis uygulaması ofis sıkıntısı çeken girişimcilerimiz için oldukça iyi bir fırsat. Sanal ofisinizde projenize odaklanabilir ve verimliliğinizi iki katına çıkartabilirsiniz. Haberimizi girişimcilerimiz başta olmak üzere okurlarımızın ilgisine ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Erdem Öztürk / Girişim Haber
Bu içeriği 4.660 kişi okudu.
Kategori: Reel Sektör
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor