Üniversiteliler Kültür Ürünleri Tasarlayarak Yarışıyor

Kültürel mirasın korunması ve geliştirilmesi ile ilgili her türlü projeyi destekleyen BKG, şimdi de “Sizin Ellerinizle Şekillensin, Kültür Ürünlerine Dönüşsün” sloganıyla üniversite öğrencileri için özel kültür ürünleri tasarım yarışması düzenliyor. Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Sanat Tarihi, Mimarlık, Endüstriyel Tasarım bölümü öğrencilerine kadar tasarımla ilgilenen tüm üniversite öğrencileri, “Üniversitelilere Özel Kültür Ürünleri Tasarım Yarışması”na 15 Mart – 31 Mayıs 2011 tarihleri arasında başvurabiliyor.

Kültürel mirasın korunması ve geliştirilmesi ile ilgili her türlü projeyi destekleyen BKG, şimdi de “Sizin Ellerinizle Şekillensin, Kültür Ürünlerine Dönüşsün” sloganıyla üniversite öğrencileri için özel kültür ürünleri tasarım yarışması düzenliyor.

Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Sanat Tarihi, Mimarlık, Endüstriyel Tasarım bölümü öğrencilerine kadar tasarımla ilgilenen tüm üniversite öğrencileri, “Üniversitelilere Özel Kültür Ürünleri Tasarım Yarışması”na 15 Mart – 31 Mayıs 2011 tarihleri arasında başvurabiliyor.

 “Grafik Tasarım” ve “Ürün Tasarımı” kategorilerinden oluşan  yarışmanın kritik katılım koşulu ise tasarımların kültürel mirasımızı ve Türkiye’nin hazinelerini yansıtması...

Her iki kategoride de ilk üçün derecelendirileceği yarışmada kazananlar aşağıdaki ödüllerin sahibi olacak: 

Grafik tasarım ve Ürün Tasarımı İlk 3 Ödülleri

1. 3000 TL 500 TL Müze Mağazası Hediye Çeki

2. 2000 TL 500 TL Müze Mağazası Hediye Çeki

3. 1000 TL 500 TL Müze Mağazası Hedite Çeki

Yarışma ile ilgili detaylı bilgiye www.bkg.com.tr adresinden ve 0212 451 62 50 no’lu telefondan ulaşılabiliyor.

Bilgi için - Bersay İletişim Danışmanlığı

Sinem Sünör Kutlu / sinem.kutlu@bersay.com.tr / 0212 337 51 65 / 0554 280 72 64

Aslı Duran / asli.duran@bersay.com.tr / 0212 337 51 67 / 0554 289 49 03

Bilkent Kültür Girişimi (BKG) Hakkında

Bilintur AŞ, BKG markası ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2009 yılında açtığı “Müze ve Ören Yerlerindeki Mağazaların İşletme, Geliştirme, Ürün ve Hizmet Tedariki İhalesi” kapsamında 2016 yılı sonuna kadar Türkiye genelindeki müze mağazalarını DÖSİMM adına işletecektir. Proje, müze ve ören yerlerindeki satış alanları ve ticari faaliyetlerin yönetimi, yürütülmesi, geliştirilmesi, ürün ve hizmet tedariğini içermektedir.

Girişim Haber ekibi olarak yarışmaya katılacak arkadaşlara başarılar diliyor, haberimizi Grafik Tasarım ve Ürün Tasarımı ile ilgilenen okurlarımızın ilgisine ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 4.111 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Destekleri, Yarışma
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor