Kısa Film Severlerin Yeni Adresi: KisaFilmS.Com

KisaFilmS.com 2011 Ocak ayında internet yayın hayatına girdi. Kısa Film Portalı, Kısa filme gönül veren kişilerin ortak buluşma noktasır. Sitede kısa film haberleri, yerli ve yabancı kısa filimler, kamera arkası, animasyon kısa filmler, belgesel kısa filmler ve adobe after efects dersleri bulumakta. İşte detaylar..

KisaFilmS.com 2011 Ocak ayında internet yayın hayatına girdi. Kısa Film Portalı, Kısa filme gönül veren kişilerin ortak buluşma noktası. Sitede kısa film haberleri, yerli ve yabancı kısa filimler, kamera arkası, animasyon kısa filmler, belgesel kısa filmler ve adobe after efects dersleri bulumakta.

Değişik video sitelerinde bulunan kısa filmleri bir sitede toplayarak kısa film yönetmenleri, iletişim öğrencileri ve kısa film'e gönül veren kişilere kolay ulaşım imkanı vermeyi ve bir araya getirmekteyi amaçlayan KısafilmS.com üzerinden; kısa film yönetmenleri, festivalleri de takip etmek mümkün.

Yayına giridğinden bu yana, yaklaşık 3 ay içinde 18000 tekil kullanıcı ve 55000 sayfa gösterimi yapmış.

Girişim Haber olarak KisafilmS.com'a yayın hayatında başarılar diliyor, kısa film meraklısı tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 4.318 kişi okudu.
Kategori: Bilişim / Teknoloji, Yeni Girişim
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor