BAKA'nın Uygulamalı Girişimcilik Programına Başvurular Başladı

Burdur ve Isparta’da 26 Mart’ta başlayacak ve toplam 60 saat sürecek ücretsiz eğitimin, 8 Nisan’da tamamlanması planlanıyor. BAKA ile KOSGEB arasında imzalanan ‘Girişimcilik Destek Programı’ protokolü kapsamında Burdur ve Isparta’da ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programları’ gerçekleştirilecek.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile Burdur ve Isparta’da 26 Mart’ta başlayacak ve toplam 60 saat sürecek ücretsiz eğitimin, 8 Nisan’da tamamlanması planlanıyor. BAKA ile KOSGEB arasında imzalanan ‘Girişimcilik Destek Programı’ protokolü kapsamında Burdur ve Isparta’da ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programları’ gerçekleştirilecek. Söz konusu eğitimle girişimciliğin desteklenmesi, başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, istihdamın artırılması yerel dinamiklere dayalı girişimciliğin desteklenmesi amaçlanıyor.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi programına 18 Mart saat 18.00'e kadar başvurulabilecek.

Müracaat etmek için aranan nitelikler

  • 18–40 yaş arasında
  • Hâlihazırda bir işi olan ve olmayanlar
  • İş kurmak ve işini büyütmek isteyenler 
  • Başvurular,  Isparta Merkez ve Burdur ofislerine bir fotoğrafla şahsen yapılacak. Eğitimi tamamlayan ve iş planıyla KOSGEB’e başvuran girişimciler, 27 bin lirası hibe, 70 bini ‘0’ faizli 2 yılı ödemesiz 4 yıl vadeli kredi desteği olmak üzere toplam 97 bin TL’lik destekten yararlanacak.

    Sevgi ve Saygılarımızla

    Erdem Öztürk / Girişim Haber

    Bu içeriği 4.276 kişi okudu.
    Kategori: Girişimci Destekleri, Eğitim / Üniversite
    Yazar Erdem Öztürk Hakkında

    2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

    Yorum Ekle

    Ad Soyad *
    E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
    Web
    KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
    •   Yorum  
    •   Önizle  
    Yükleniyor