Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması 2011 Başlıyor!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi IEEE ODTÜ Öğrenci Kolu tarafından düzenlenen "Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması 2011" başvuruları 14 Şubat - 8 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek. Girişimci Öğrenciler! İş kurma fırsatı sizleri bekliyor. İşte detaylar..

Orta Doğu Teknik Üniversitesi IEEE ODTÜ Öğrenci Kolu tarafından düzenlenen "Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması 2011" başvuruları 14 Şubat - 8 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek. Girişimci Öğrenciler! İş kurma fırsatı sizleri bekliyor.

Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması Girişimci Öğrencilere Destek Vermeye Devam Ediyor

75.000TL'lik Elginkan Vakfı Büyük Ödülü, 50.000TL'lik Savunma Sanayii Müsteşarlığı Büyük Ödülü, 50.000 TL lik Türk Telekom Büyük Ödülü ve 25.000'er TL'lik OSTİM ve Intel Özel Ödülleri Sahiplerini Arıyor!

ODTÜ ve ODTÜ Teknokent'in, IEEE ODTÜ Öğrenci Kolu İşbirliği ile Elginkan Vakfı ana sponsorluğunda gerçekleştirdiği Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması'nın kayıtları başladı. Teknoloji tabanlı bir iş fikrine sahip girişimci öğrenciler;

  • YFYİ 2011 kapsamında 75.000TL değerindeki 'Elginkan Vakfı Büyük Ödülü',
  • 50.000TL değerinde 'Savunma Sanayii Müsteşarlığı Büyük Ödülü' ,
  • 50.000TL değerinde 'Türk Telekom Büyük Ödülü',
  • 25.000TL değerinde 'OSTİM Özel Ödülü' ve
  • 25.000 TL değerinde 'Intel Özel Ödülü'

için yarışacaklar.

Genel, Savunma Sanayii ve Bilişim-Telekomünikasyon kategorilerinin üçünde de yarışan ve birinci olmaya hak kazanan öğrencileri, para ödülünden daha fazlası bekliyor. ODTÜ Teknokent'te 3 yıl süreyle ücretsiz ofis alanı, iş planı ve girişimcilik kursları, uluslararası fuar katılımları, hukuki ve teknolojik danışmanlık hizmetleri gibi pek çok fırsat, yarışmaya başvuracak ve finale çıkmaya hak kazanacak öğrencilerin olacak.

Yarışmanın en büyük başarısı ise bugüne kadar finale kalan 12 grubun, bugün ODTÜ Teknokent'te başarılı şirketler olarak faaliyet gösteriyor olmaları.

Yarışmaya başvuru yolunda ilk adım için gereken www.yfyi.info adresinden kayıt yaptırmak ve proje teklifi göndermek.

Yarışma ile ilgili ayrıntıların açıklanacağı 'Bilgilendirme Toplantısı' 4 Mart 2011'de Kampüs Gelişim Günleri 2011 etkinliği kapsamında ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde saat 11:30'de gerçekleştirilecek. Başvurular 8 Nisan 2011'de kapanacak.

Girişim Haber olarak tüm girişimci öğrenci okurlarımız başta olmak üzere siz değerli okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 5.128 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, İş Fikirleri, Yarışma
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor