OGİAD "Farklı Kişilik Özellikleri" Seminerinin Sertifikalarını Verdi

Bu seminerler sonunda kişilerin mesleklerinin öneminin bilincine varmaları, özveri ile yapılan her işin başarı getireceğini, kendilerini geliştirmenin önemini, öğrenmenin hayat boyu sürmesi gerektiğini anlamalarını sağlamıştır.

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) tarafından düzenlenen 'Farklı Kişilik Özellikleri' konulu seminere katılan 25 kişi sertifikalarını aldı.

Dernek binasında verilen ve 3 gün süren seminere firmalardaki asistan, sekreter, özel kalem ve halkla ilişkiler birimlerinde görev yapan 25 kişi katıldı. OGİAD,KOSGEBve BTC'nin yürüttüğü sektörler arası işbirliğine dayalı istihdamı geliştirme ve girişimciliği destekleme projesi kapsamında verilen kursta yönetici sekreter ve yönetici asistanının başlıca özellikleri ve görevleri, yöneticinin sağ kolu olmak, telefonla iletişim teknikleri, resmi davet ve ziyaretlerde uygulanan protokol kuralları konularından eğitim verildi. Eğitimi veren Yönetici Sekreteri Uzmanı Çağlayan Tunca, "Bu seminerler sonunda kişilerin mesleklerinin öneminin bilincine varmaları, özveri ile yapılan her işin başarı getireceğini, kendilerini geliştirmenin önemini, öğrenmenin hayat boyu sürmesi gerektiğini anlamalarını sağlamıştır." dedi.

Cihan kaynaklı haberimizi okurlarımızın bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 3.467 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Destekleri, Eğitim / Üniversite
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor