Sosyal Medya Projesi Olan Öğrenciler Buraya!

19 ülkede birden düzenlenen Samsung Mobilers yarışmasında üniversiteli ekiplerin sosyal medya ve pazarlama projeleri yarışacak. Üniversite öğrencilerine yönelik sosyal medya ve pazarlama projesi yarışması Samsung Mobilers, bu yıl Türkiye dahil 19 ülkede birden düzenleniyor. ‘En iyi’ Mobiler’lar Güney Kore’ye giderek diğer ekiplerle buluşacak, Samsung ofislerinde ortak çalışmalara katılacak. İşte detaylar..

19 ülkede birden düzenlenen Samsung Mobilers yarışmasında üniversiteli ekiplerin sosyal medya ve pazarlama projeleri yarışacak.

Üniversite öğrencilerine yönelik sosyal medya ve pazarlama projesi yarışması Samsung Mobilers, bu yıl Türkiye dahil 19 ülkede birden düzenleniyor. ‘En iyi’ Mobiler’lar Güney Kore’ye giderek diğer ekiplerle buluşacak, Samsung ofislerinde ortak çalışmalara katılacak.

5 Şubat’a kadar başvuruların kabul edildiği yarışmayla, pazarlama, iletişimi, sosyal medya kullanımı ve organizasyon süreçlerini bir araya getirerek, üniversitelilere kariyerlerinin başlangıcında gerçek ve kapsamlı bir deneyim yaşatmayı hedefleniyor.

Pazarlama yeteneğine güvenen, sosyal medyada aktif, yaratıcı ve girişimci üniversiteliler arayan projeye katılım için, Facebook’taki SamsungTurkiye adresinde bulunan başvuru formunun doldurulması yeterli. Başvuru yapacak üniversiteliler, kendileriyle birlikte aynı üniversitede okuyan 2 takım arkadaşıyla birlikte, kendilerini tanıtan, en fazla 40 saniyelik bir video çekerek projeye başvurabiliyor.

15 Mobilers ile birlikte, 5 takımdan oluşacak projenin seçilen takımları, en geç 13 Şubat tarihinde Facebook üzerinden duyurulacak.

Proje kapsamında takımlar, kendilerine verilecek haftalık ve aylık görevler doğrultusunda; online ve offline projeler gerçekleştirecek. Amaç; üzerinde çalışacakları konuyu en çarpıcı ve en etkili şekilde anlatacaklarına inandıkları fikri bulmak ve fikirlerini en fazla insana yaymak.

Proje üniversitelilere; hayal ettikleri projeyi hayata geçirebilecekleri ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarabilecekleri özgür bir ortam sunuyor. Birbirinden yaratıcı ve eğlenceli fikrin üzerinde çalışma fırsatı sunan Samsung Mobilers sayesinde takımlar; hem pazarlama ve sosyal medya alanında doğrudan deneyim kazanarak kendilerini mesleki açıdan geliştirebilme, hem de proje süresince sektörün uzmanlarıyla tanışarak onların deneyimlerinden faydalanma şansı buluyor.

Bu sayede Mobilerlar, kendilerini gösterebilecekleri ve bire bir deneyim kazanabilecekleri bir projede yer almanın yanı sıra, kariyerlerine güçlü bir başlangıç yapmış oluyor.

Aylık değerlendirmeler sonucunda en iyi Mobilers takımına çeşitli ödüller vaad eden projenin en dikkat çekici ödülleri, projenin en iyileri olarak seçilen Mobilerların Samsung Türkiye’de staj yapma ve Kore seyahatine katılıp diğer ülkelerin Mobilers takımlarıyla tanışma şansı elde edecek olması.

Ntv Msnbc kaynaklı haberimizi sosyal medyaya ve pazarlamaya ilgi duyan tüm üniversite öğrencilerimizin ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 4.008 kişi okudu.
Kategori: Eğitim / Üniversite, Etkinlik, Mobil Teknolojiler, Yarışma
Yazar İdris Cin Hakkında

YTÜ Matematik Mühendisliği mezunu, 2005 yılında yazılım mühendisi olarak bilişim sektöründe çalışma başladı. Şimdilerde data, martech ve ai odaklı projelerde Teknik  Proje Yöneticisi olarak çalışıyor. 2006-2010 yıllarında girişim analizlerini kişisel blogunda paylaştı, Eylül 2010'da yeni medya girişimi Girişim Haber'i kurdu. Yayın Yönetmenliğine ek olarak yazılarıyla da bu platformda yer alıyor.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor