Google Bilim Fuarı 2011 Başvuruları Başladı

Google Bilim Fuarı 2011'e başvurular başladı. Google'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, öğrencilerin fen, matematik, teknoloji alanlarındaki projeleriyle katılacağı proje yarışması Google Bilim Fuarı 2011'e başvurular başladı. Fuarda başarılı olanlar, velileriyle National Geographic tarafından 10 günlüğüne Galapagos Adaları'na gönderilecek. İşte detaylar..

Google Bilim Fuarı 2011'e başvurular başladı.  Google'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, öğrencilerin fen, matematik, teknoloji alanlarındaki projeleriyle katılacağı proje yarışması Google Bilim Fuarı 2011'e başvurular başladı.

Fuarda başarılı olanlar, velileriyle National Geographic tarafından 10 günlüğüne Galapagos Adaları'na gönderilecek.

Büyük ödülü alan takıma Google tarafından 50 bin dolarlık burs verilecek ve takım üyeleri CERN, Google, the LEGO Group veya Scientific American'da staj imkanına sahip olacak. Ayrıca herkesin katılacağı online bir oylama da gerçekleştirilecek ve sonucunda çeşitli ödüller verilecek.

Bireysel veya ikili, üçlü gruplar halinde katılımın mümkün olduğu fuarda yarışabilmek için 13-18 yaş arasında, bir okulda tam zamanlı eğitim alıyor ve bir ''Google'' hesabına sahip olmak gerekiyor. Başvuruların İngilizce yapılacağı ve öğrencilerin tasarladıkları projeyi test edilebilir bir şekle dönüştürmekle yükümlü olacakları fuarda, katılımcılar deneyimlerini 2 dakikalık kısa bir videoyla online ortama aktarabilecekleri gibi isterlerse 20 slaytlık bir sunum şeklinde de paylaşabilecek. Fuara başvuranlar, Google'ın tüm web hizmetlerinden faydalanma fırsatı bulacaklar.

Yarışmaya 4 Nisan 2011'e kadar http://www.google.com/sciencefair adresinden başvurulabiliyor. En iyi 15 proje, 11 Temmuz 2011'de Kaliforniya'da Google Merkezi'nde düzenlenecek finale katılacak.

Bilgi Çağı Dergisi kaynaklı bu haberimizi tüm öğretmenlerimizin ve girişimci ruhlu öğrencilerimizin ilgilerine ve bilgilerine sunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 3.871 kişi okudu.
Kategori: Bilişim / Teknoloji, İş Fikirleri, Sosyal Girişimcilik, Bilişim / Teknoloji, Yarışma
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor