Bigalı Genç Girişimciler 2010 Yılının Genç Girişimcisini Seçti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde bulunan, Biga Genç Girişimciler Topluluğu’nun düzenli olarak her yıl gerçekleştirdiği “Genç Girişimciler Zirvesi” 16-17 Aralık günü ÇOMÜ Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Entelektüel Etkinlik Merkezi’nde gerçekleştirdi. İşte 2010 Yılının Genç Girişimcisi seçildiği ve İş dünyasının Biga'ya çıkarma yaptığı zirvenin detayları..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde bulunan, Biga Genç Girişimciler Topluluğu’nun düzenli olarak her yıl gerçekleştirdiği “Genç Girişimciler Zirvesi” 16-17 Aralık günü ÇOMÜ Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Entelektüel Etkinlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Zirvede 2010 Yılının Genç Girişimcisi seçildi

Daha önce sitemiz üzerinden duyurusunu yaptığımız zirvede; Öğrenci - İş Dünyası buluşmasına ek olarak 2010 Yılının Genç Girişimcisi de seçildi.

Zirvede Biga Genç Girişimciler Topluluğu 1182 üye üzerinden yapılan ankette oyların büyük kısmını alan Ömer Ekinci "2010 Yılın Genç Girişimcisi" olarak seçildi ve ödüle layık görüldü.

Vodera Türkiye Genel Müdürü, Desnet Technologies Sahibi, Quizy.me isimli sosyal ağ projesinin kurucusu ve Young CEO Club kurucu üyelerinden olan Ömer Ekinci, 2009 yılında da İTO – Müsiad işbirliğiyle yapılan Uluslararası Girişimcilik Kongresi’nde 2009 Yılın Genç Girişimcisi seçilmişti.

İş dünyasının Biga çıkartması

Biga Genç Girişimciler Topluluğu, bu yıl da “Genç Girişimciler Zirvesi 2010” projesi kapsamında iş dünyasından önemli isimleri öğrencilerle buluşturdu. Zirveye katılan isimler ise şöyleydi:

  • Fatih Uysan ( Genç Müsiad Başkanı )
  • Ömer Nart (Young Ceo Clup Başkanı)
  • Tuna Bekleviç (Toplum ve Demokrasi Derneği Başkanı) 
  • Yaşar Avcu (Türkiye Genç Girişimciler Platformu Başkanı)
  • Nihat İpekçi (One Dergi Genel Müdürü)
  • Ömer Ekinci  (2009 Yılın Genç Girişimcisi)
  • Ufuk Tarhan (Tüm Fütüristler Derneği Başkanı)
  • Fatih Demir (Tish-O Kurucusu)
  • Erdem Genç (Üniaktivite Kurucusu)
  • İpek Aral Kişioğlu (Kaynağım İnsan Kurucusu)
  • Fatmanur Erdoğan (Girişimci Yönetici)
  • Halil Erdoğmuş (E-Bebek Ceo)
  • Abdülsamet Temel (Görkem Grup Ortağı)
  • Emre Urfalı (Gelişim Akademi Koordinatörü)

Biga Genç Girişimciler Topluluğu Başkanı Emir Bozkurt “Genç Girişimciler Zirvesi” projesini şöyle anlatıyor:

“Üniversite öğrencileri arasında yapılan bir araştırmada her iki üniversite öğrencisinden biri kendi işini kurmak istemektedir. Bizler de üniversite öğrencileri olarak kendi işimizi kurma niyetindeyiz. Araştırmalara başladığımızda ilk olarak genç yaşta kendi işini kurmuş, sosyal sorumluluk bilinci taşıyan, başarılı genç iş adamlarını kendimize model edindik. Kendi işimizi kurma noktasında bu işi başarmış genç girişimcilerin tecrübelerinden faydalanmamız gerektiği kanaatindeyiz. Bu bağlamda Biga Genç Girişimciler Topluluğu olarak bu projeyi hayata geçirmeye karar verdik.”

Girişim Haber olarak zirveyi düzenleyen Biga Genç Girişimciler Topluluğu'nu tebrik ediyor, zirveye katılan öğrencilerimize ve girişimci iş adamlarımıza girişimcilik hayatlarında başarılar diliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla
İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 7.059 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Reel Sektör, Yarışma
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorumlar

ayhan
ayhan
haber yapılırken incelenmesi gerek o listede olan kişiler oraya gelmiş mi? gelmemiş mi_ acaba

böyle habercilik olmaz.

kime göre yılın girişimcisi seçiliyor bu veriler varmı acaba birde ona bakmak lazım tabi

sygılar..
idris cin
idris cin
@Ayhan: Yorum içeriğinize yanıt vermeyeceğim. Objektif olarak haberimizi yayınladık. Geri kalan teferruatlar yarışmayı organize eden kulüp ya da topluluk sorumluluğundadır. Umarım şikayetinizi ilgili topluluğa da yapmışsınızdır.

Saygılar, Selamlar.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor