Sıradışı Bir Arama Motoru : WHO

Sosyal medya müdavimlerinden Erkan USLU'nun bir girişimi olan WhoTurkey bugün itibariyle Test yayınına başlamış bulunuyor. WHO öncelikle kişiliğinizi detaylı olarak analiz eder ve arama yaptığınızda bu verileri binlerce insanın sonuçlarıyla karşılaştırarak duygusal, sosyal ve kişilik özellikleri sizinle en uyumlu insanları bulur. İşte detaylar..

Sosyal medya müdavimlerinden Erkan USLU'nun bir girişimi olan WhoTurkey bugün itibariyle Test yayınına başlamış bulunuyor.  39 soru ve bu sorulara resimlerle verilen 39 cevabın ardından kişilik analizin yapılmış oluyor. Kişilik testi sayesinde duygusal, sosyal ve kişilik özellikleri sizinle en uyumlu insanları bulmanız sağlanıyor; onlarla sosyal ağlar, mesajlaşma servisleri üzerinden iletişime geçmeniz, bloglarını, kişisel web sitelerini takip etmeniz ve birbirinizi tanımanızı sağlamayı amaçlamıştır..

WHO insanların internetteki izlerini takip ederek onlar hakkında araştırma yapan bir arama motoru değildir.

WHO öncelikle kişiliğinizi detaylı olarak analiz eder ve arama yaptığınızda bu verileri binlerce insanın sonuçlarıyla karşılaştırarak duygusal, sosyal ve kişilik özellikleri sizinle en uyumlu insanları bulur.

Yüksek uyumlara sahip olduğunuz kişilerin sosyal ağ sayfalarını ziyaret edebilir, mesajlaşma servislerinde onlarla sohbet edebilir, bloglarını veya kişisel web sitelerini takip edebilirsiniz.

Kişilik analizinde kullanılan algoritma tamamen yeni ve benzersizdir. 39 soru ve 159 görselden oluşan bu analizde her bir görselde kişiliğinizle ilgili birçok veriye ulaşılır.

Kişilik analizi sonucunuza göre sizinle en uyumlu kişiyi bulduğunuzda, onunla olan ayrıntılı uyum tablonuzu inceleyebilir, 27 kişilik özelliğinde birbirinizle olan ayrıntılı analiz değerlendirmenizi öğrenebilirsiniz.

WHO araması

WHO aramasını kullanırken “Genel, duygusal, sosyal veya kişilik uyumu” seçeneklerine göre aratmalar yapabilir; şehir, yaş ve cinsiyet belirleyebilirsiniz.

İstediğiniz sonuç bulunana kadar WHO arama yapmaya devam eder

Siz kendi hayatınızla ilgilenirken, WHO sizin için kişilik analizi sonuçlarınızı son belirlediğiniz arama kriterlerine göre yeni insanlarla karşılaştırmaya ve arama yapmaya devam eder. Sizinle yüksek uyuma sahip kişiler bulunduğunda size email yoluyla bilgi verilir.

WHO bulduğunuz insanlarla iletişime geçmenizi sağlar

WHO üzerinden birbirinize email gönderebilir, yüksek uyumlara sahip olduğunuz kişilerin sosyal ağ sayfalarını ziyaret edebilir, mesajlaşma servislerinde onlarla sohbet edebilir, bloglarını veya kişisel web sitelerini takip edebilirsiniz.

WHO sizi sitenin içinde gezdirip vaktinizi boşa harcamaz. Uyumlu olduğunuz kişilerin sayfalarına linkler vererek çeşitli servisler üzerinden birbirinizi daha iyi tanımanızı sağlar.

Amaç

Normal hayatta kişiliğinizi detaylı olarak analiz etmeniz, kişilik analizinizi binlerce insanın sonuçlarıyla karşılaştırarak elde ettiğiniz verileri değerlendirmeniz, sizinle yüksek uyuma sahip insanları bulmanız ve onlarla iletişime geçmeniz mümkün değildir.

WHO'nun amacı, duygusal, sosyal ve kişilik özellikleri sizinle en uyumlu insanları bulmanızı sağlamak; onlarla sosyal ağlar, mesajlaşma servisleri üzerinden iletişime geçmeniz, bloglarını, kişisel web sitelerini takip etmeniz ve birbirinizi tanımanızı sağlamaktır.

Not: WHO sadece sizinle yüksek uyuma sahip kişilerin sizi bulmasına izin verir. Herkes size ulaşamaz ve bilgilerinizi göremez.

Uygulama hakkında ki sorularınız veya feedbacklariniz için aşağıda ki bilgilerden Erkan USLU'ya ulaşabilirsiniz. Uygulama BETA olduğu için bazı problemlerle karşılaşmanız normaldir. Uygulamanın gelişmesine katkıda bulunmak istiyorsanız karşılaşmış olduğunuz hataları whoturkey ekinine bildiriniz.

E-mail: erkan.uslu@whoturkey.com
Facebook: erkkanusslu
Friendfeed: jackofhearts

Girişim Haber ekibi olarak WhoTurkey'e yayın hayatında başarılar diliyoruz. Proje ile ilgili yenilikleri buradan duyurmaya devam edeceğiz.

www.WhoTurkey.com

Sevgi ve Saygılarımızla,

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 4.926 kişi okudu.
Kategori: Yeni Girişim
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor