Turizmde Kadın Girişimciliği ve Fırsatlar Paneli

Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, tüm Kuşadalıların panele davet ederek, "Farklı projelerle Anadolu'nun farklı bölgelerindeki yerel girişimcilik çalışmalarına destek veren KAGİDER (Kadın Girişimciler Derneği )in desteği ile odamız tarafından "Turizm'de Kadın Girişimciliği ve Fırsatlar" konulu Panel gerçekleştirilecektir.

Kuşadası Ticaret Odası (KUTO), Kadın Girişimciler Derneği işbirliği ile "Turizmde Kadın Girişimciliği ve Fırsatlar" paneli düzenliyor.

Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, tüm Kuşadalıların panele davet ederek, "Farklı projelerle Anadolu'nun farklı bölgelerindeki yerel girişimcilik çalışmalarına destek veren KAGİDER (Kadın Girişimciler Derneği )in desteği ile odamız tarafından "Turizm'de Kadın Girişimciliği ve Fırsatlar" konulu Panel gerçekleştirilecektir. Kuşadası'ndaki kadın girişimcilerin başarı örneklerinin, hemcinslerinin deneyimleri ile paylaşılacak olan panele tüm Kuşadalılar ve ilgi duyanlar davetlidir " dedi.

Etkinlik Bilgileri

Tarih : 30 Kasım Salı günü Saat: 16.00

Yer : Kuşadası Ticaret Odası Konferans Salonu

Konuşmacılar :

KAGİDER Başkanı Gülseren Onanç,

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu,

Martı Otel yöneticisi Oya Narin,

Değirmen şirketinin sahibi Gürsel Tonbul,

Garanti Bankası'ndan Selin Öz


Organizatörlere ve katılımcılara şimdiden keyifli ve verimli panel geçirmelerini diliyoruz.


Kaynak : Anonim

Bu içeriği 4.270 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Yatırım
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorumlar

yasemin polat
yasemin polat
Haberlere bakılırsa böyle giderse bayağı kadın girişimci patlaması olacakmış gibi görünüyor... hadi hayırlısı diyelim Smile

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor