CEO'larla Buluşma Platformu 2010

CEO'larla Buluşma Platformu, "Yetenek Yönetiminde CEO'nun Rolü: Geleceğin Liderlerini Nasıl Yetiştiriyorlar?" temasıyla 26 Kasım'da başlıyor. Program; Eğitişim Kariyer Enstitüsü 'nün kurumsal desteğ ile 26-27-28 Kasım 2010 tarihlerinde Point Hotel'de gerçekleştirilecek. Türkiye'nin en önemli eğitimlerinden biri olarak gösterilen "CEO'larla Buluşma Platformu" iş dünyasının geleceğini, iş yapış ve yönetim biçimlerinin nasıl değişeceğini CEO'ların gözünden anlatıyor. Program; Saner Ayar ( Show Tv Genel Müdürü ) ve Ata Köseoğlu ( TEB Yyatırım Genel Müdürü ) gibi birbirinden değerli konuşmacıları ağarlıyor.

Okunmaya değer başarı öykülerini yaşamak!

CEO'larla Buluşma Platformu, "Yetenek Yönetiminde CEO'nun Rolü: Geleceğin Liderlerini Nasıl Yetiştiriyorlar?" temasıyla 26 Kasım'da başlıyor. Program; Eğitişim Kariyer Enstitüsü 'nün kurumsal desteğ ile 26-27-28 Kasım 2010 tarihlerinde Point Hotel'de gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin en önemli eğitimlerinden biri olarak gösterilen "CEO'larla Buluşma Platformu" iş dünyasının geleceğini, iş yapış ve yönetim biçimlerinin nasıl değişeceğini CEO'ların gözünden anlatıyor. Program;  Saner Ayar ( Show Tv Genel Müdürü ), Ata Köseoğlu ( TEB Yatırım Genel Müdürü ), Orhan Karal ( Kara Fırın Yönetim Kurulu Başkanı ) ve Burçak Pakyılmaz ( Yenibiriş Genel Müdürü )  gibi birbirinden değerli konuşmacıları ağarlıyor.

CEO'larla Buluşma Platformu program konuları;

  • Organizasyon Hedefleri ile Yetenekleri Örtüştürebilmek
  • Başarılı Şirketler Yeni Kuşakları Nasıl yönetiyorlar?
  • Business Case ( Proje Yönetimi )

olarak yer alıyor.

Etkinlik Bilgileri:

Organizatör: Kaan Dilber ( kdilber@hotmail.com )

Yer: Point Hotel / Esentepe Yıldız Posta Cad. No: 29 Şişli - İstanbul

Tarih:

  • 26 Kasım Cuma 19:00 - 21:00
  • 27 Kasım Cumrtesi 14:00 - 16:00
  • 28 Kasım Pazar 14:00 - 16:00

Ücret: 250 TL + KDV

Telefon: 0212 267 10 80

Detay Bilgi: http://www.gelisimplatformu.org/tr/aktivite.php?action=show&cid=3&id=286

Organizatörler ve katılımcılar için keyifli ve verimli bir etkinlik olmasını diliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 5.070 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor