Konya'da Girişimcilik Karnavalı

Konya Selçuk Üniversitesi Girişimciik ve Kariyer Topluluğu olan GİKAT etkinliklerine tam gaz devam ediyor. Topluluk bir Girişimcilik Karnavalı etkinliğinin duyurusunda bulundu bile. 29-30 Aralık 2010 tarihlerinde yapılacak olan "Girişimcilik Karnavalı" etkinliğin detaylarını Topluluk şöyle açıklamış;

Konya Selçuk Üniversitesi Girişimciik ve Kariyer Topluluğu olan GİKAT etkinliklerine tam gaz devam ediyor. Topluluk Girişimcilik Karnavalı adını veridkleri bir etkinliğinin duyurusunda bulundu bile.

29-30 Aralık 2010 tarihlerinde yapılacak olan "Girişimcilik Karnavalı" etkinliğin detaylarını Topluluk şöyle açıklamış;

Girişimcilik ilk olarak ortaçağda kullanılmış, “entreprendere” yani “iş yapan” anlamına gelmekteydi. Zamanla bu kavram değişti, gelişti, özellikle de 20. Yüzyılda, risk alan, fırsatları yakalayan, yenilikleri takip eden, kelimeleriyle anlamlandırılmaya başladı. 21. yüz yılda girişimcilik daha da fazla gelişti ve artık girişimcilik, tanımla sınırlandırılamaz oldu, yalnızca girişimcilik faaliyetini gerçekleştiren, girişimci kişinin özelliklerinden bahsedildiği bir kavram haline geldi. Zaten girişimcilik kavramı beli bir kalıba oturtulduğu yerde girişimcilikten bahsetmek mümkün olamaz.

GİKAT olarak, biz de kalıplara sığamıyoruz, “her zaman yenilik, farklılık, gelişim” ilkelerimizle “Girişimcilik Karnavalı” yapalım dedik.

Bu karnavalda ne mi var?

Kalıplarını yıkmış, tanımlara sığmayan herkes, her şey bu karnavalda. Biraz daha açarsak, yaptığı girişimcilikle, herkesi kendine hayran bırakan, girişimci potansiyeli olan arkadaşlarımızın ve bizlerin, içindeki potansiyeli ortaya çıkaran, bizleri heyecanlandıran, “ben de yapabilirim o zaman!” dedirten herkes ve girimcilerin bu çılgınlığına eşlik edecek her şey burada.

Sizlerde kalıpları yıkmış, tanımlara sığamıyor, yaptıklarınızla herkesi heyecanlandırabilecek, potansiyelleri açığa çıkarabileceğinizi düşünüyorsanız, karnavalımızda sizleri de görmekten büyük keyif ve mutluluk duyarız.

Girişim Haber olarak biz de bu güzel etkinliğe haberini yapmayı görev bildik. Emeği geçecek olan herkese ve tüm katılımcılara şimdiden keyifli bir girişimcilik karnavalı diliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla

Bu içeriği 6.235 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor