Piriveta ile İndirimli Tatil Fırsatları Sizi Bekliyor!

İndirimli tatil, tatilin kendisinden bile daha iyi değil mi? Türkiye’nin ilk ve tek, üyelere özel indirimli turizm fırsatları sunan web sitesi Piriveta, cazip turizm olanaklarını %50den başlayan indirimlerle sunuyor.

İndirimli tatil, tatilin kendisinden bile daha iyi değil mi?

Türkiye’nin ilk ve tek, üyelere özel indirimli turizm fırsatları sunan web sitesi Piriveta, cazip turizm olanaklarını %50den başlayan indirimlerle sunuyor.

Pirivate Nedir? Nasıl Çalışır?

Piriveta, Türkiye'nin ilk ve tek üyelere özel indirimli turizm fırsatları kulübüdür. Piriveta, Türkiye'den ve tüm dünyadan cazip turizm olanaklarını %50'den başlayan çok özel indirimlerle sunar. Seçkin otellerde konaklama, yurtiçi ve yurtdışı geziler ile daha pek çok fırsat yalnızca Piriveta üyelerine özel indirimli fiyatlarla sunulur. Böylece tesislerden ve turizm ofislerinden tek başınıza elde edemeyeceğiniz fiyatlarla turistik fırsatlara ulaşabilirsiniz.

Sunulan fırsatlardan yalnızca Piriveta üyeleri yararlanabilir ve Piriveta'ya üye olmak ücretsizdir. Piriveta'nın sunduğu fırsatlar web sitesi üzerinde ve üyelere gönderilen e-postalar aracılığıyla duyurulur.

Piriveta'daki fırsatların her biri yalnızca belirli bir süre için satışta olur. Bu süre içerisinde fırsat belirli sayıda Piriveta üyesinin satın almasıyla birlikte gerçekleşir. Fırsatların kaç üyenin satın almasıyla birlikte gerçekleşeceğini, fırsatın tanıtım sayfasında görebilirsiniz.

Piriveta'nın sunduğu fırsatları satın almak için, fırsat sayfasındaki "Satın Al" linkine tıklamanız gerekmektedir. Fırsatın, belirlenmiş bulunan sayıda üye tarafından satın almasıyla birlikte fırsat gerçekleşerek aktive olur ve Piriveta fırsat kuponu tarafınıza iletilir. Eğer fırsat yeterli sayıda üye tarafından satın alınmaz ve gerçekleşmezse, hesabınızdan hiçbir tahsilat yapılmaz. Piriveta'da yalnızca satın aldığınız ve gerçekleşen fırsatların ücretini ödersiniz.

Satın alınan turizm fırsatlarının ne kadar süre içerisinde kullanılması gerektiği, fırsatın tanıtım sayfasında belirtilmektedir. Satın aldığınız fırsatı belirlenmiş bulunan süre içerisinde kullanmanız gerekiyor.

İndirimli tatil fırsatlarını kaçırmak istemiyorsanız, Priveta! Eğlenmeyi Öğretin Hayat!

Sevgi ve Saygılarımızla.

Bu içeriği 3.983 kişi okudu.
Kategori: Yeni Girişim
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor